ducca Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 On 7.9.2019. at 13:26, nisam ja said: Ovca. Ne znam zašto nemaju neku punokrvnu crnu čokoladu. Ova h2o me odbija. Uzeh đanduju I slanu karamelu . Predao deci kad je ostala samo đ. Preslatko je to meni. Nisam zamjetio mak. Vadim iz naftalina, ali s Ovcom završavam, stvarno ta h2o "crna" čokolada je govno na kub, a za mene ako nema crne čok. onda to i nije sladoled. Ubacili su pre koji mesec crnu sa komadima brownies-a, bio sam spreman na oprost ali su brže bolje izbacili. Ostalo mi još da probam indijski orah pošto videh da ima i tu podvlačim crtu. Jebeni gluteni i kojekakvi isposnici.
Milosh76 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Vadim iz naftalina, ali s Ovcom završavam, stvarno ta h2o "crna" čokolada je govno na kub, a za mene ako nema crne čok. onda to i nije sladoled. Ubacili su pre koji mesec crnu sa komadima brownies-a, bio sam spreman na oprost ali su brže bolje izbacili. Ostalo mi još da probam indijski orah pošto videh da ima i tu podvlačim crtu. Jebeni gluteni i kojekakvi isposnici.U Kikindi jedi sladoled u poslasticarnici Korzo, oni se kunu u njega. Doduse posle Italije, domaci sladoled mi je djubre, a ovaj mi je sasvim pristojan.
duda Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 ja nešto nikako da shvatim tu lepotu italijanskog sladoleda onomad se oždrala tamo kod fontane di trevi i ništa, tj. nije da je ništa, nego imala i posledice o kojima ne bih ovom prilikom za mene je sladoled dobar ako ima masnoće unutra, tj. ako nije sleđena voda a sad ukusi, pa to može da bude štagod, to je već inidividulano
James Marshall Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Najbolje sladolede sam jeo u dva italijanska sela, jednom na Siciliji i jednom na krajnjem sjeveru Italije. Daleko od velikih gradova. Kapiram da sam sad vam otkrio rupu na saksiji. 1
Milosh76 Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Prva ljubav zaborava nema, prvi djelato u magicnoj Bolonji... nestvarno. Posle toga drugi sladoledi nemaju sansu.. 1
mlatko Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 Još uvek nisam jeo najbolji sladoled, stay tunnedInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 točeni kod balkana kakva italija, kakvi bakrači 1
*edited by mod Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 1 hour ago, ToniAdams said: jerima to jos? joj. Nema odavno.
Mil@n Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 On 5.8.2020. at 11:25, zmanic said: cena kugle 20RSD STOKA ALAVA SRAM IH BILO!!!!
Jumanji Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 (edited) Ne znam da li je mesto ovde ili tamo kod alkohola 🤪 Zanimljive kombinacije, svidjaju mi se 😊 Gde mogu ovi kalupi za sladolede da se kupe? Cini mi se u Ikei, jos negde? Edited August 12, 2020 by Jumanji
renne Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 ima toga svuda Lidl, Merkator, Aman, gde god prodaju takve i slične plastične stvari 1
Recommended Posts