Ras Posted January 23 Posted January 23 (edited) Proverio, kod njega je Bialetti. Imaju par modela od inoksa, koji se po svom izduženom obliku razlikuju od klasičnih aluminijumskih. Edited January 23 by Ras 1
x500 Posted January 24 Posted January 24 Ovaj aparatic je ok. Videcemo koliko ce da traje (dihtung) Kafa Poccino je malo blaga, za moj ukus, i ima orasastu notu, ko voli
Eleniko Posted January 24 Posted January 24 kod mojih mađara se pojavile hausbrandt kafe za espreso, bela sa zlatnim slovima i crna. obe su po 450 što ja 100 din više od prosečne najniže cene za najjeftinije lavazze i slične. mislim da ću isprobati, naročito ovu belo jer se prodaje kao oro kvaliteta a lavazza oro je skuplja 2
mlatko Posted January 24 Posted January 24 On 17. 1. 2024. at 19:02, notenoughreasonsforclaire said: Došao Nespresso Pixie u naš mali dom. Mere li se sa njim praviti i topla čokolada možda? Ima kapsula i za čokoladu ali malo je nepreporučljivo i nepotrebno jer se malo po malo zakrči izlazna česmica raznim praškovima.
x500 Posted January 24 Posted January 24 Probao sam tu belu (sa zlatnim, bila je na popustu u Maxiju pre par nedelja. Lepa kafa iz Trsta 1
Eleniko Posted February 11 Posted February 11 inače su slike iz lavazza kalendara koji je radio helmut newton 3 1 2
stajebrebilo Posted February 17 Posted February 17 Kupio ove 3 vrste, pa da vidimo na šta liče... Do sad sam koristio Lavazza crema e gusto crveno plavu, 7/10. Cena ovih po kg 1300 din. 1
cartman Posted May 24 Posted May 24 Da malo probam da vaskrsnem temu Koji aparat za espreso da jurim? Trenutno imam posebno mlin i onaj aparat iz Lidla koji mi je ok ali se žena žali da mnogo mesta zauzimaju i da joj pravim svinjac (što nije neistina) a i realno me mrzi da se mlatim i pravim penu za kapućino Preferiram neki all in one (mlin, kafa, pena za kapucino) ali naravno u obzir dolazi i full manuelni aparat.
stajebrebilo Posted May 24 Posted May 24 Ja imam polovan DeLonghi Magnifica S, radi posao za sve pare. 2 2
askeladden Posted May 24 Posted May 24 Magnifica S rula za te pare .Imam je od 2019 mislim ili 20,okrenula je ko zna koliko kila i radi kao prvog dana. 1 1
kozha_klima Posted May 24 Posted May 24 https://www.gaggia.com/manual-machines/new-classic/ Sjajna sprava (bez mlina). 1
kozha_klima Posted May 24 Posted May 24 Ima i ovako nesto za komplet ručno, ako je prostor/cena problem (nisam probao): https://www.wacaco.com/products/picopresso
cartman Posted May 24 Posted May 24 23 minutes ago, kozha_klima said: https://www.gaggia.com/manual-machines/new-classic/ Sjajna sprava (bez mlina). Gaggia je i meni mnogo interesantna i prelepa Veći mi je problem prostor jer je kuhinja baš mala i značilo bi mi da bude integrisan mlin. Vidim na oglasima i Gaggia Paros (ima mlin) koji mi je prilično u komšiluku pa cu verovatno i to da uzmem u razmatranje
Recommended Posts