ToniAdams Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 kakva granulacija? i u njemackoj ja kupim u zrnu pa sameljem. isto sralje. doduse na par mesta pitaju kolko krupno da se melje, jedino to moze biti razlika. al isto sralje svakako.
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 jacobs kupiš u zrnu pa samelješ? bite šlajven
ToniAdams Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 sta znaci bite slajven? naravno da kupujem u zrnu. ne jakobs, posto je sranje, al ima i jakobs u zrnu.
nisam ja Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Šta ti je kafetijera? Pot? Pa ono. Prospe se kafe kod punjenja. Dobro bi bilo imati džače kafe, pa samo zahvatiš I poravnaš prstom iznad. Po šporetu nema, ne pršće. Jedino one fore da odmah posle upotrebe operem i ispoliram ne šljakaju. Nemam taj horoskop.
John Coltrane Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Meni je ta Jacobs dovoljno jaka da ne moram da natrpam 3kascice ovih nasih™.
nisam ja Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 26 minutes ago, morgana said: koju kafu kupujete za moka pot? 😁
morgana Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) @Host nemam mlin kuci, nazalost. Uzimam Kubu iz Kafeterije, ok mi je, ali bih neku jacu. Kolumbijska kafa, isto Kafeterija, mi je lijepa kao espresso, premda je kisela, ali iz moka pota ne dobijem rezultat koji mi se dopada. Lavazza koju sam imala mi je bila ok, ali ne ekstra, doduse koja ne sjecam se, ima ih razlicitih, a Kimbo nisam probala, vidjecu da nadjem nju, volim je po kafanama. Koffeinove kafe znaju da budu preprzene, pa sam od njh odustala. @nisam ja To je iz NS, je li? Edited May 19, 2019 by morgana
nisam ja Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Ja kupujem u ns, ali izvor je taj mlin produkt iz bg.
Recommended Posts