halloween Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 On 27.11.2017. at 9:38 PM, Host said: Mislim da sam negde video Kimbo kafu u Srbiji, to ti je najbolji izbor za normalne pare. Prodaju Kimbo, ali samo u zrnu na kilo, a ne znam gde bih mogla da meljem uslužno u odgovarajućoj granulaciji za moka pot. Kupila sam ovu, nije prejaka, taman mi je za svaki dan. U Rodi 250 g oko 380 din. Priprema kafe je glavni razlog da ustanem čim se probudim.
darling Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 iju, da sam juce umrla ne bih znala da postoji ovo, kafetijera na struju. http://www.bialetti.com/coffee/electric/easy-caff-c-1_9_26.html
nenad Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Just now, darling said: iju, da sam juce umrla ne bih znala da postoji ovo, kafetijera na struju. http://www.bialetti.com/coffee/electric/easy-caff-c-1_9_26.html koliko dukata? dolaze li carske kocije i u srbiju?
darling Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 nenam za srbiju. eo gledam po netu cijene, 80ak eura. bijaleti ima i rucni mlin za kafu s podesavanjem granulacije, os za espreso, os za turkis.
gospa buba Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 samo ja analogni, jadna i bidna [emoji54]sent from bubamoto
James Marshall Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Pa i ja koristim žuti, to je dio rituala
halloween Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 U DM-u organske kafe na sniženju, ima za espreso aparate, srednje krupno mlevena od 500 g za aparate za kafu, i za kremastu kafu 750 g u zrnu i surogat, sve kao na fotografiji. Kupila sam ovu drugu, može i u makineti, upravo sam probala ima dobru aromu, a cena je iznenađujuće pristupačna oko 570 dinara 500 grama. https://getsomebeauty.com/product/dmbio-organic-ground-coffee-classic-500-g/
nisam ja Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Kupio moka pot kod kineza za 200 dinara. 1 odlična kafa izlazi iz toga. I to od neke konfekcijske sirovine.
Ras Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Dobra kupovina, da ti ne bude žao kada se istopi. U DeeMu nema te kafe što je po iznenađujuće pristojnoj ceni. Moraću dublje da kopam.
halloween Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 @nisam jaTako brate, bez mnogo filozofiranja. Što ima u Lidlu zanimljivo pakovanje kafe, a reklo bi se i odličnog kvaliteta. @Ras Nema u svakom DM, samo onim koji imaju DM bio proizvode, a to u kojim ih ima pretraži filijale na sajtu - one koje imaju ikonicu "prošireni asortiman bio hrane" tu ima kafe ako nije rasprodata.
nisam ja Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Ju kakvo je ovo otkrovenje za mene ne umem da objasnim. Možda me samo placebo šljaka, al ove dve kafe koje sam sukcesivno kompulsivno načinio su delovale odlično. Nominalno je makineta za 2 kafe al ja sam uspeo da skuvam najviše punu onu malu šoljicu za espreso. Kad je kafa skuvana zapravo? Kad otvorim poklopac da pratim mnogo prska okolo. Ne mogu da verujem da sam pio tursku do sada. I već zamišljam kako moram da je nosim svuda sa sobom (the pot) Još jednom naglašavam da sam uzvario™ neku običnu konfekciju tipa donkafe. Na kojoj temi behu vaše skorašnje analize glede kafe, ne sećam se.
maheem Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Jes ta izuva, pijem ovih dana kod komše. moracu nabaviti vuspra
mraki Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) @nisam jaNajgora navlakuša. I ja sam prilično zadovoljan onom francuskom presom iz Ikee. Slično turskoj kafi, samo bez soca, što meni i odgovara. Edited November 10, 2018 by mraki
Recommended Posts