darling Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) svedska kafa s jajom. svasta. Edited March 24, 2016 by darling
ivy Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 greota jajeta kad sam procitala svedska kafa sa jajetom mislila sam da je napitak sa takozvanim eggmjolk-om sto je jedna odlicnost-izmuti se mikserom jedno jaje sa kasicicom,dve maslaca i u to se sipa oko 1,5dl kipuce vode i jos malo umuti pa se dobije kao neki egg sejk i to se moze dodati u kafu ili se u to moze dodati kakao,zacini,zasladjivac po zelji..mnogo ukusno i hranljivo a nasla sam,u mojoj potrazi -napraviti chai bez mleka, na podatak o dodavanju jajeta u caj umesto mleka(a i kao obrok) u drevnoj Kini inace ja vec 6dana ne pijem kafu i nista mi ne fali,naprotiv..skidanje je bilo najlakse od svih,da ne kazem zanemarljivo..
banatjanin Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 gledao sam na preskoke, mrzi me šta je poenta?
Takeshi Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 sta je belgrade espresso expo? jel to za profesionalce? valjalo bi se overdozirati skupim kafama u fensi pakovanjima.
darling Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 gledao sam na preskoke, mrzi me šta je poenta? da skuvas filterusu bez aparata koja ce biti kremastija i manje kisela od filteruse iz aparata.
darling Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 :D hvala, majo. volela bih da mogu da uzvratim kompliment, ali ne mogu.
Lancia Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Mogla si da kazes, kako poentiram ko Novak, npr. Nema goreg mesta na planeti za popiti dobru kafu od Spanije, dzaba im i dobri aparati i dobar kvalitet kafe, uvek dobijes surutku. Na stranu to sto ne ciste redovno masine i cevcicu za zagrevanje mleka, pa cesto imas onaj mesani ukus ustajalog mleka i metala.
darling Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 o, izvini, u pravu si. dakle, smesan si ko novak. trazi s ladnim mlekom, odnosno iz boce, da ne prolazi kroz strokavu masinu.
3opge Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 jedna opako dobra kafa. zaturio sam je u moka pot i dobio fluid savrsenog ukusa, jako male acidnosti, skoro cokoladnog ukusa.
halloween Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 (edited) Frankova kafa i filter čajevi ponovo u Srbiji- IDEA, Roda, Merkator. Jubilarna 100 g 135 din, 175 g zaboraila cenu i 250 g vakuum pak 280 din. Čajevi 220 din. Edited April 8, 2017 by halloween
kenta Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Frankova kafa i filter čajevi ponovo u Srbiji- IDEA, Roda, Merkator. Jubilarna 100 g 135 din, 175 g zaboraila cenu i 250 g vakuum pak 280 din. Čajevi 220 din. Ma, ja se razočarao u Frank kafu (tursku), najbolji deo joj je pakovanje. Kafa skroz neubedljiva, aroma tanka, fali punoće... Espreso je solidan.
Frank Pembleton Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Ma, ja se razočarao u Frank kafu (tursku), najbolji deo joj je pakovanje. Kafa skroz neubedljiva, aroma tanka, fali punoće... Espreso je solidan. Ja juče na poslu probao tu tursku i isto naaakoo...
Recommended Posts