hoffnung Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 ja imam ovaj fazon danas: ne mogu da se zasitim kafom, i dalje mi se pije, a cini mi se da bih trebao da stanem. nekako mi je suludo da pijem litre kafe, a zelja je neopisiva!
ivy Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 dodja kasiciu/dve kakaa u kafu..ozbiljno,meni to otkrovenje..nekako pojaca i produbi ukus kafe i doda super cokoladast miris
hoffnung Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 zanimljivo.. jednom sam stavio cokoladu u kafu i nije mi se dopalo, ali probacu sa kafom. koju kafu pijes, tj. u koju da stavim kakao?
hoffnung Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 (edited) ok edit: nekad, kada me ne mrzi, umutim nes, sipam mleka i vode i odgore pospem cimet. to je jedino sto radim sa kafom kada hocu malo da promenim. nekad stavim i malo sladoleda - vanilu, ali uglavnom ne eksperimentisem. ja pijem nes samo sa vrucom vodom, bez mesanja, mleka, itd.. nekad volim i da umacem keks u kafu, ali retko u poslednje vreme. takodje mi je zanimljivo, da svako ima neki svoj ritual vezano za kafu. nacin kako je pije, sta radi sa rukama i soljicom. sa cime/bez cega.. itd. jednom recju, kafa je ludilo! Edited May 4, 2015 by hoffnung
fonTelefon Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Sa sladoledom nista ne eksperimentises to se zove Affogato. Cappucino za dorucak, affogato posle vecer. Ja ga obicno pravim sa cokoladnim sladoledom ponekad prelijem i belu Viennettu.
halloween Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Nema više Jacobs instant kafe bez kofeina po prodavnicama, ali su zato ubacili u asortiman nekakvu Velvet trtmrt, koja nije night& day, koju nemam nameru da probam. Uzmem Nestle gold bez kofeina, nikad bolju kafu nisam popila u kući. http://www.nescafe.com/products_flash_en_com.axcms?ActiveID=1244#/?imageid=83&content=detail Edited August 15, 2015 by halloween
belch Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 ja gledam da se skinem s neslea al mi nešto ne ide
Zverilla Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 probao kopi luvak, i ne mogu reci da sam nesto odusevljen tj. kafa je zaista dobra, ali nije posebna niti vredna para koje traze za nju jedino sto je bilo zanimljivo je da sam, da bih video razliku u odnosu na obicnu kafu, skuvao u paraleli i jedan standardni lavaca espreso probao espreso - sve ok, lepo sam ga ukuhao popio luvak, lepa kafa, dakle i nju sam lepo ukuhao probao opet onaj espreso - odjednom ima ukus limunade. kiseo ko djavo naravno, dan kasnije, kad sam se resetovao, lavaca mi i dalje super :)
Takeshi Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 o jebote. ako ode u pakao barem ce imati dobru kafu odmah. morao sam da proverim, starno se dogodilo. Le ceneri di Renato Bialetti nella sua Moka “con i baffi”
Takeshi Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) <_< al sam u medjuvremenu i kafu iz bialetija napravio. sad imam utisak da srkucem renata. ^_^ Edited February 18, 2016 by Takeshi
MayDay Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 http://www.bbc.com/news/health-35593007 Clanak o nenormalnim kolicinama secera u onim moka latte with whipped cream kafuljinama.
Recommended Posts