May 3, 20159 yr ja imam ovaj fazon danas: ne mogu da se zasitim kafom, i dalje mi se pije, a cini mi se da bih trebao da stanem. nekako mi je suludo da pijem litre kafe, a zelja je neopisiva!
May 4, 20159 yr dodja kasiciu/dve kakaa u kafu..ozbiljno,meni to otkrovenje..nekako pojaca i produbi ukus kafe i doda super cokoladast miris
May 4, 20159 yr zanimljivo.. jednom sam stavio cokoladu u kafu i nije mi se dopalo, ali probacu sa kafom. koju kafu pijes, tj. u koju da stavim kakao?
May 4, 20159 yr ok edit: nekad, kada me ne mrzi, umutim nes, sipam mleka i vode i odgore pospem cimet. to je jedino sto radim sa kafom kada hocu malo da promenim. nekad stavim i malo sladoleda - vanilu, ali uglavnom ne eksperimentisem. ja pijem nes samo sa vrucom vodom, bez mesanja, mleka, itd.. nekad volim i da umacem keks u kafu, ali retko u poslednje vreme. takodje mi je zanimljivo, da svako ima neki svoj ritual vezano za kafu. nacin kako je pije, sta radi sa rukama i soljicom. sa cime/bez cega.. itd. jednom recju, kafa je ludilo! Edited May 4, 20159 yr by hoffnung
May 4, 20159 yr Sa sladoledom nista ne eksperimentises to se zove Affogato. Cappucino za dorucak, affogato posle vecer. Ja ga obicno pravim sa cokoladnim sladoledom ponekad prelijem i belu Viennettu.
August 15, 20159 yr Nema više Jacobs instant kafe bez kofeina po prodavnicama, ali su zato ubacili u asortiman nekakvu Velvet trtmrt, koja nije night& day, koju nemam nameru da probam. Uzmem Nestle gold bez kofeina, nikad bolju kafu nisam popila u kući. http://www.nescafe.com/products_flash_en_com.axcms?ActiveID=1244#/?imageid=83&content=detail Edited August 15, 20159 yr by halloween
November 7, 20159 yr probao kopi luvak, i ne mogu reci da sam nesto odusevljen tj. kafa je zaista dobra, ali nije posebna niti vredna para koje traze za nju jedino sto je bilo zanimljivo je da sam, da bih video razliku u odnosu na obicnu kafu, skuvao u paraleli i jedan standardni lavaca espreso probao espreso - sve ok, lepo sam ga ukuhao popio luvak, lepa kafa, dakle i nju sam lepo ukuhao probao opet onaj espreso - odjednom ima ukus limunade. kiseo ko djavo naravno, dan kasnije, kad sam se resetovao, lavaca mi i dalje super :)
February 18, 20169 yr o jebote. ako ode u pakao barem ce imati dobru kafu odmah. morao sam da proverim, starno se dogodilo. Le ceneri di Renato Bialetti nella sua Moka “con i baffi”
February 18, 20169 yr <_< al sam u medjuvremenu i kafu iz bialetija napravio. sad imam utisak da srkucem renata. ^_^ Edited February 18, 20169 yr by Takeshi
February 18, 20169 yr http://www.bbc.com/news/health-35593007 Clanak o nenormalnim kolicinama secera u onim moka latte with whipped cream kafuljinama.