Frank Pembleton Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) coffee factory?ako je ona, zaista melju opasnu tursku kafu.još jedan plus za CF.Mnogo su bolji i za pijenje kod njih nego oni miškovićevih prevaranata!Kad god sam u bloku ja svratim.Jedino kad navale mušterije na mlin malo galama...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited November 3, 2012 by Frank Pembleton
WTF Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Sutra probam ovo, naravno, kupio sam ga zbog imena. Sent from my iPhone using Tapatalk
darling Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 kupila sam produzeni espreso za poneti u kosta kofiju. nategla gutljaj i ispljunula. to je kombinacija govno/blato odlezalo u kiselini. odvratno. apsolutno nepijljivo.
Frank Pembleton Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 kupila sam produzeni espreso za poneti u kosta kofiju. nategla gutljaj i ispljunula. to je kombinacija govno/blato odlezalo u kiselini. odvratno. apsolutno nepijljivo.U CC je sve splacina...
assück Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 pio juce kod ortaka neku fair trade jamajcansku filter kafu, prijatnanego svratio da okacim ovu zanimljivost. nije je jos otvorio za degustaciju
Ryan Franco Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 isprobao sam koffein (ugao dušanove i fracuske) i navukao se posle prvog gutljaja. imaju sve preporuke. vidim da se mogu i pazariti kafe koju imaju u ponudi. probao sam kostaričansku, elsalvadorsku i etiopsku kafu. etiopska je najbolja. obično tražim repete.
darling Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 kakav je grinet, valja li ta kafa cemu? nisam tamo pila 100 godina.
Lezilebovich Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) isprobao sam koffein (ugao dušanove i fracuske) i navukao se posle prvog gutljaja. imaju sve preporuke. vidim da se mogu i pazariti kafe koju imaju u ponudi. probao sam kostaričansku, elsalvadorsku i etiopsku kafu. etiopska je najbolja. obično tražim repete. to su kafe za tursku kafu ? Edited April 20, 2014 by Lezilebovich
ajgor Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) to su kafe za tursku kafu ? Jašta, etiopska je prava arabika, osetno ukusnija od mešavina sa pretežnim delom jeftinije i gorče robuste na koje su nas decenijama navikavali ovdašnji trgovci. Edited April 20, 2014 by ajgor
Ryan Franco Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Juče sam pazario neku brazilsku za džezvu. Imaju samo tu u ponudi ali u tri varijante u zavisnosti od stepena prženja. Upravo degustiram medium roasted. Osetno bolja od Granda ali sam očekivao još veći svemir. Moraću da probam sa jačom.
cmrlj Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 meni preslatko:( a isto sam odmah morala da probam cim sam videla:D
hefestus Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Pa ovde nije tako slatko? Doduse pio sam samo 2 puta. Posle stevije je super
Recommended Posts