November 3, 201212 yr coffee factory?ako je ona, zaista melju opasnu tursku kafu.još jedan plus za CF.Mnogo su bolji i za pijenje kod njih nego oni miškovićevih prevaranata!Kad god sam u bloku ja svratim.Jedino kad navale mušterije na mlin malo galama...Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited November 3, 201212 yr by Frank Pembleton
August 11, 201311 yr Sutra probam ovo, naravno, kupio sam ga zbog imena. Sent from my iPhone using Tapatalk
September 2, 201311 yr kupila sam produzeni espreso za poneti u kosta kofiju. nategla gutljaj i ispljunula. to je kombinacija govno/blato odlezalo u kiselini. odvratno. apsolutno nepijljivo.
September 2, 201311 yr kupila sam produzeni espreso za poneti u kosta kofiju. nategla gutljaj i ispljunula. to je kombinacija govno/blato odlezalo u kiselini. odvratno. apsolutno nepijljivo.U CC je sve splacina...
September 19, 201311 yr pio juce kod ortaka neku fair trade jamajcansku filter kafu, prijatnanego svratio da okacim ovu zanimljivost. nije je jos otvorio za degustaciju
April 18, 201410 yr isprobao sam koffein (ugao dušanove i fracuske) i navukao se posle prvog gutljaja. imaju sve preporuke. vidim da se mogu i pazariti kafe koju imaju u ponudi. probao sam kostaričansku, elsalvadorsku i etiopsku kafu. etiopska je najbolja. obično tražim repete.
April 20, 201410 yr isprobao sam koffein (ugao dušanove i fracuske) i navukao se posle prvog gutljaja. imaju sve preporuke. vidim da se mogu i pazariti kafe koju imaju u ponudi. probao sam kostaričansku, elsalvadorsku i etiopsku kafu. etiopska je najbolja. obično tražim repete. to su kafe za tursku kafu ? Edited April 20, 201410 yr by Lezilebovich
April 20, 201410 yr to su kafe za tursku kafu ? Jašta, etiopska je prava arabika, osetno ukusnija od mešavina sa pretežnim delom jeftinije i gorče robuste na koje su nas decenijama navikavali ovdašnji trgovci. Edited April 20, 201410 yr by ajgor
April 27, 201410 yr Juče sam pazario neku brazilsku za džezvu. Imaju samo tu u ponudi ali u tri varijante u zavisnosti od stepena prženja. Upravo degustiram medium roasted. Osetno bolja od Granda ali sam očekivao još veći svemir. Moraću da probam sa jačom.