Lucia Posted March 28 Posted March 28 @dragance odlucio je da ne pita drugaricu da je ne bi mozda nasi trkeljisali zbog 2 velika kofera. Videce sa agencijom/KLM da mu skrate povratak na samo AMS. Ako to ne bude nikako moglo vratice se u BEG sa grupom pa ce sutradan za AMS po svom itinereru. Inace je momak koji nikad nije ni cigaretu probao, potpuno je anti-drugs, alkohol mozda koji gutljaj nekad u drustvu. Sto ne znaci da ga necu videti na NetGeo u nekoj od tih Border Patrol, Airport Security kako ga vode na pretres do gole koze (and beyond) 3
Tsai Posted March 28 Posted March 28 Ali ako nema nista u koferima, zasto bi je drkali? Provucice kofere kroz skenere i to je to. Ne znam kolko su bliski prijatelji doduse, ja bih to uradio nekom na keca
msv Posted May 3 Posted May 3 (edited) Kakvi retardi na aerodromu u Memingenu... Pasoška nas je zadržala preko pola sata jer drug ima irsku vizu i dok su oni to proveravali, gejt se zatvori. Tretirali su ga kao da nosi pakete droge i nisu našli ništa. Žao im je što smo propustili let, što plaćamo još 90 e po osobi za rebook i što plaćamo još jednu noć u Minhenu. Edited May 3 by msv 2
msv Posted May 4 Posted May 4 Danas smo proleteli kroz šalter. Što bi rekao Anđus, "vidimo se nikad, čujemo još manje". Da li znate koje su pravne mogućnosti u ovakvoj situaciji?
Tsai Posted May 6 Posted May 6 Budimpesta Sangaj za 450e na Secretflying https://www.secretflying.com/posts/budapest-hungary-to-shanghai-china-for-only-e383-roundtrip/ 3
Lo Zingaro Posted June 3 Posted June 3 Ne znam koji je topik adekvatan za moje pitanje, pa cu ga postaviti na vise mesta. Kako funkcionise taksi sa BG aerodroma za grad posle 1 nocu? Kako izbeci lopove i kolika je realna tarifa? Hvala!
Mel Posted June 3 Posted June 3 (edited) 40 minutes ago, Poludziber said: Ne znam koji je topik adekvatan za moje pitanje, pa cu ga postaviti na vise mesta. Kako funkcionise taksi sa BG aerodroma za grad posle 1 nocu? Kako izbeci lopove i kolika je realna tarifa? Hvala! Ima neki salter na izlazu, mislim da je najbolje uzeti vaucher tamo. Pa ti posle vidi sa taksistom da to i bude ta cena. Ja sam to propustila, sletela bas oko jedan iza ponoci, i usla u prvi Pink taksi koji sam videla (ima puno divljaka), bez vauchera, rekao da ce mi uzeti 3700 do mog podavalskog sela. To je valjda losiji scenario. Ali nisam imala snage da se vracam po taj vaucher, bukvalno nisam funkcionisala od premora kad sam sletela, tako da sam rekla da vozi... E da, i rekao mi je da bi do grada bilo 3000 din. Sad uzeh da izguglam, pa to izgleda i jesu te cene i sa vaucherom. Evo ga link - https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/transport/taksi toliko koliko je u wordu na linku - toliko mi je i uzeo. Edited June 3 by Mel 1 1
x500 Posted June 3 Posted June 3 @Poludziber kao sto je rekla @Mel najjednostavnije je da uzmes taxi vaucer, posle carinskog pregleda na izlazu sa aerodroma na levoj strani. Vaucer ima fiksnu cenu za tvoj deo grada i taksista na donjem nivou (-1) mora da ga prihvati. Druga opcija je da narucis voznju preko neke od firmi koje rade transfere. 1
Lo Zingaro Posted June 8 Posted June 8 Sad mi treba informacija kako da se vratim najjeftinije do aerodroma po danu. Jel postoji jos onaj bus A1 I gde staje? Da se ne penjem do Slavije. Nekad je stajao ispred stare zeleznicke stanice.
arheolog1981 Posted June 8 Posted June 8 2 hours ago, Poludziber said: Sad mi treba informacija kako da se vratim najjeftinije do aerodroma po danu. Jel postoji jos onaj bus A1 I gde staje? Da se ne penjem do Slavije. Nekad je stajao ispred stare zeleznicke stanice. Ja sam probao naći info o tome gde staje al mrka kapa. Čak nisu ni vremena tačna koja se mogu naći na netu. Čekao sam ga u Pariske Komune prekoputa Maxija u 5 ujutru i nije došao po tom nekom pdf koji sam našao al tu znam pouzdano da staje... https://www.bgprevoz.rs/linije/red-voznje/linija/90005/prikaz Ovo bi mogao biti ispravan red vožnje. Pdf koji se može naći je iz 2013. godine i tu stoji da su stanice posle Slavije: Nemanjina, Savska, Gazela... 1
ultra plasticni Posted June 8 Posted June 8 Trebalo bi da staje u Nemanjinoj kod bolnice Sv. Sava gde staju i tramvaji 1
Recommended Posts