maheem Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 17 minutes ago, I*m with the pilots said: U koje je to doba dana? Podne
Milosh76 Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 I utorak oko 4 ujutro cekalo se pola sata na cekiranje😁 Taksista rece da im aerodrom naplacuje ulazak kad istovaruju putnike, kaze prvi ulaz je dzabe, svaki sledeci se naplacuje 100dinara.
maheem Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 15 minutes ago, Milosh76 said: I utorak oko 4 ujutro cekalo se pola sata na cekiranje😁 Taksista rece da im aerodrom naplacuje ulazak kad istovaruju putnike, kaze prvi ulaz je dzabe, svaki sledeci se naplacuje 100dinara. Mislim da su im dozvoljena dva ulaska dnevno, prvi besplatan, a drugi se naplaćuje. Anyhow, parking Tesla je i dalje povoljan za ostaviti auto, vozi bus do terminala, ne znam koliko često. https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/parking_i_prilaz/parking/p11-parking-tesla
I*m with the pilots Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 20 minutes ago, maheem said: Mislim da su im dozvoljena dva ulaska dnevno, prvi besplatan, a drugi se naplaćuje. Anyhow, parking Tesla je i dalje povoljan za ostaviti auto, vozi bus do terminala, ne znam koliko često. https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/parking_i_prilaz/parking/p11-parking-tesla Nisam uopste znala za ovaj parking, jer mi takvo nesto nije nikad trebalo, ali super je znati za ovo. Hvala!
ultra plasticni Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 (edited) . Edited August 3, 2023 by ultra plasticni
Frank Pembleton Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Utorak, Tesla, arrivals pred pasošku kontrolu recimo da mi je pola sata trebalo da proÄ'em pasoÅ¡ku kontrolu i da izgleda mnogo gore nego Å¡to je.Kako si prošao sa prtljagom?...shiit has hit the fan...
maheem Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Kako si prošao sa prtljagom? ...shiit has hit the fan... Sve ok. I na prtljagu je bila gužva pa je izašao na traku kad i ja sa pasoške. Ono ograničenje za kiss and goodbye zonu važi za obične automobile, taxisti valjda imaju neograničen broj prolazaka.
goofs Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 53 minutes ago, maheem said: Mislim da su im dozvoljena dva ulaska dnevno, prvi besplatan, a drugi se naplaćuje. Anyhow, parking Tesla je i dalje povoljan za ostaviti auto, vozi bus do terminala, ne znam koliko često. https://beg.aero/lat/parking_i_prilaz/parking_i_prilaz/parking/p11-parking-tesla Vozi svakih 10-15 minuta, dosta je zgodno, pogotovo ako pičiš negde na par dana pa hoćeš da ostaviš svoj auto na aerodromu. Trenutna jebada je što moraš dosta da pešačiš sa prtljagom, jer mu je stanica kod one mini-parking garaže, odatle imaš jedno 50-100m do ulaska u terminal, preko kvrgavih trotoara i kroz neke ograde. U povratku je još gore jer tada izlaziš na podzemnom spratu, još dalje od te lokacije. Srediće se to kada završe renoviranje, za jedno devet godina. 1
Frank Pembleton Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Kakva je situacija sa "zvanjem" taksija na dolascima?Jesu li menjali nešto?...shiit has hit the fan...
Shan Jan Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Cekaju te divljaci koliko oces, jutros se umalo pobili medju sobom, divna gospoda. Moja preporuka ti je da pozoves neki regularni taksi da te pokupe, dolaze do aerodroma, samo staju tamo kod spomenika, malo ispred ulaza na terminal. Vracao se WizzAirom sa Krita, naravno da je kasnio let 2 sata. Inace aerodrom u Heraklionu je takav raspad da Niski deluje kao Sharldegol. WC zasran gore nego na Beogradskoj Glavnoj Autobuskoj.
bags Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 14 minutes ago, Shan Jan said: Vracao se WizzAirom sa Krita, naravno da je kasnio let 2 sata. Inace aerodrom u Heraklionu je takav raspad da Niski deluje kao Sharldegol. WC zasran gore nego na Beogradskoj Glavnoj Autobuskoj. Meni se brat Grk izvinjavao pre par godina za stanje na tom aerodromu. Mi smo platili neki VIP (nije neka nenormalna cena) i odveli nas gore na sprat gde kao gotivica. Zena ode u wc sa bebom, izlazi izbezumljena i kaze cure govna niz zidove. 2 1
I*m with the pilots Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 1 hour ago, bags said: Meni se brat Grk izvinjavao pre par godina za stanje na tom aerodromu. Mi smo platili neki VIP (nije neka nenormalna cena) i odveli nas gore na sprat gde kao gotivica. Zena ode u wc sa bebom, izlazi izbezumljena i kaze cure govna niz zidove. Jbt, pokušavam da vizualizujem ovo
Frank Pembleton Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Jbt, pokušavam da vizualizujem ovo [emoji185]Nemoj....shiit has hit the fan... 1
bags Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 1 hour ago, I*m with the pilots said: Jbt, pokušavam da vizualizujem ovo Ako sam dobro razumeo sprat iznad je bila poplava fekalija a valjda ta ploca odozgo nije bila primaknuta dobro i onda curi niz zidove. Po netu je ubedljivo najgori aerodrom u Evropi.
msv Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Jutros lagano prošli u Surčinu, a Air Montenegro tačan kao sat
Recommended Posts