Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Isplaćuju i oni, drugar je baš nedavno dobio pare od njih. Ne znam koliko tačno su mu platili, pitaću.

Posted
9 hours ago, Delija67 said:

Jel radi ovo za Wizz Air? Drug juce isao u Kopenhagen i let kasnio preko 4 sata.

vazi ali samo u EU.

A i to nakon nevidjenog drkanja.

Posted

Drugar sa devojkom leteo iz Niša za La Valetu Wizz Airom, kašnjenje u povratku bilo 4-5 sati i dobili su po 375e.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Letim sutra WizzAirom za Krit. Nek mi je bog u pomoci.

• +1 1
Posted

I ja sam se baš naložio na Wizz, povratna do Rima 50 eura... al mora da bude neka začkoljica :) Al neka i kasne samo da ne odlažu :covid19:

• +1 2
Posted
6 minutes ago, arheolog1981 said:

al mora da bude neka začkoljica :) 

Da ce (cekirani) prtljag da te kosta tri puta vise (ako ti treba).

Posted
6 minutes ago, arheolog1981 said:

I ja sam se baš naložio na Wizz, povratna do Rima 50 eura... al mora da bude neka začkoljica :) Al neka i kasne samo da ne odlažu :covid19:

Leteo jednom, za par nedelja cu opet... sasvim ok i uglavnom na vreme

• +1 1
Posted
Just now, jms_uk said:

Jok, samo ranac za u avion :) Planiram sledeće godine tako i na Krit, opšti minimalizam :fantom:

• +1 2
Posted
1 minute ago, jms_uk said:

ima svasta nesto (kao i Ryan) a cak iako u 1 trenutku izgleda obavezan odabir sedista i to se moze preskociti

Posted
1 minute ago, mlatko said:

Leteo jednom, za par nedelja cu opet... sasvim ok i uglavnom na vreme

Jesi uzeo godišnju pretplatu? Ono se isplati na dva putovanja 

• +1 1
Posted
Just now, arheolog1981 said:

Jesi uzeo godišnju pretplatu? Ono se isplati na dva putovanja 

Nisam, a nije da nisam trebao...

Posted (edited)
1 hour ago, zorglub said:

Nove cene parkiranja na Tesli, zavrtanje ušiju:

https://beg.aero/cir/parking_i_prilaz/parking_i_prilaz/parking

Sve vreme sam htela da spomenem ovaj parking, pa zaboravih. Vozila sam tatu na aerodrom pre dve nedelje, dakle taman pošto su uveli te nove tarife i sve, i kao hajde dovoljno će biti minut u toj "Kiss & Fly" zoni, da ga samo ostavim, ljubim i krenem nazad. Samo što je onda red da bi se izašao bio toliko dug i spor, da sam već počela da brojim koliko ću minuta (minuta!) morati da doplatim (a svaki minut je 100din). Na sreću je bio tu neki lik pa je rampa od jednom bila dignuta gore i svi smo prošli bez kucanja karte. Potpuno je ludo to sa pet minuta ako tu idu svi živi, samo taksija je bilo koliko hoćeš a nekako je "kratko" i ima samo dve rampe. Drugi put pak, kad smo gledali stanje gore sa terminala, je bilo gotovo prazno - jasno, ako je neki period kad nema tako puno letova.

Ne znam da li piše negde u toj listi ali prvih 10 minuta na pravom parkingu je dž.

//Samo poredjenja radi, na Frankfurtu ima takav "drop off" parking odmah uz terminale, besplatno je prvih 10 minuta, sad su ograničili na tri ulaska dnevno. Ali sa mnogo više mesta za parking i sa 4-5 rampi. Nikad mi se nije desilo da zaglavim

Edited by I*m with the pilots
Posted

Ne znam, nisam pametan - tzv "kiss and fly" :isuse: je generički one minute stop odmah do terminala svakog krštenog aerodroma. Ali dobro, krenulo je spektakularno sve sa vansi Teslom, valja ga ljuljati.

Posted
4 minutes ago, zorglub said:

Ne znam, nisam pametan - tzv "kiss and fly" :isuse: je generički one minute stop odmah do terminala svakog krštenog aerodroma. Ali dobro, krenulo je spektakularno sve sa vansi Teslom, valja ga ljuljati.

Ali nije bas normalno da je ispod 10 minuta (ili ja nisam navikla na takve), po meni je pet minuta bas kratko za tako zauzet aerodrom. Imaš one satnice oko pet npr. (ili je makar nekad bilo, dok sam češće letela da Tesle) kada ima dvadeset letova u to vreme i tada je krkljanac.

I onda još to plaćanje po minutu, šta sad, odeš platiš, napravi se čep ispred tebe na kratko, onda opet izađeš i nađeš automat pa platiš i tako u krug?

• +1 1