Jump to content

Aerodromi i letenje

Featured Replies

SXL je bas sexy. Dodjes 2 sata pred let, prodjes policajce, lupe ti pecat, udjes na gejt a na gejtu nema wc. Onda se sakupi 130 ljudi, pa se pripiša barem svakom trecem I onda moras da se vratis kod policije, ostavis pasos, zavrsis sta imas, vratis se, provere pecat i nazad na gejt. Ha ha ha. Anbelivbl

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

• Replies 5k
  • Views 363.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Nema boljeg aerodroma na svetu od Tegela. Moj rekord: probudim se u 5:50, krenem na Tegel u 6:10, budem tamo u 6:30, prodjem security i poletim u 6:45.

Nema većeg aerodroma i manjeg prometa nego Shannon u Irskoj. I meni to super. 

za srbiju je sada normalan ulazak jel? iz amerike na primer, ne treba corona test?

Ne treba

@jms_uk, a i ostali

kako najjednostavnije iz sakramenta do beograda?

Da letis negde do Evrope pa odatle Beograd. Frankfurt mozda?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

[mention=10]jms_uk[/mention], a i ostali

kako najjednostavnije iz sakramenta do beograda?

Dva presedanja, jedno u Americi na neki interkontinentalni let (Dallas, Atlanta etc) i jedno u Evropi (Frankfurt, London, Amsterdam).

Sent from my iPhone using Tapatalk

WizzAir - u periodu od 16. do 18. jula biće pokrenuto i devet novih linija - za Brisel, Barselonu, Fridrihshafen, Keln, Oslo, Milano, Hamburg, Turku u Finskoj i Lisabon

au lebac ti, barselona i lisabon :cry: pa gde sad kad ne moze da se putuje normalno

kakav je turkish airlines? 

koliko su na vreme, kakva je hrana?

9 hours ago, mustang said:

kakav je turkish airlines? 

koliko su na vreme, kakva je hrana?

letela nekoliko puta pre 7+ godina i bili su odlični.

ne znam kakvi su sada.

hrana bila dobra za avionsku.

9 minutes ago, beta kentauri said:

letela nekoliko puta pre 7+ godina i bili su odlični.

ne znam kakvi su sada.

hrana bila dobra za avionsku.

oni su godinama u vrhu

hvala

Turkish po meni jedna od najboljih kompanija na svetu, uz Swiss i Qatar