June 11, 20204 yr SXL je bas sexy. Dodjes 2 sata pred let, prodjes policajce, lupe ti pecat, udjes na gejt a na gejtu nema wc. Onda se sakupi 130 ljudi, pa se pripiša barem svakom trecem I onda moras da se vratis kod policije, ostavis pasos, zavrsis sta imas, vratis se, provere pecat i nazad na gejt. Ha ha ha. Anbelivbl Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
June 11, 20204 yr Nema boljeg aerodroma na svetu od Tegela. Moj rekord: probudim se u 5:50, krenem na Tegel u 6:10, budem tamo u 6:30, prodjem security i poletim u 6:45.
June 16, 20204 yr Da letis negde do Evrope pa odatle Beograd. Frankfurt mozda?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
June 16, 20204 yr [mention=10]jms_uk[/mention], a i ostali kako najjednostavnije iz sakramenta do beograda?Dva presedanja, jedno u Americi na neki interkontinentalni let (Dallas, Atlanta etc) i jedno u Evropi (Frankfurt, London, Amsterdam). Sent from my iPhone using Tapatalk
June 16, 20204 yr WizzAir - u periodu od 16. do 18. jula biće pokrenuto i devet novih linija - za Brisel, Barselonu, Fridrihshafen, Keln, Oslo, Milano, Hamburg, Turku u Finskoj i Lisabon
June 17, 20204 yr 9 hours ago, mustang said: kakav je turkish airlines? koliko su na vreme, kakva je hrana? letela nekoliko puta pre 7+ godina i bili su odlični. ne znam kakvi su sada. hrana bila dobra za avionsku.
June 17, 20204 yr 9 minutes ago, beta kentauri said: letela nekoliko puta pre 7+ godina i bili su odlični. ne znam kakvi su sada. hrana bila dobra za avionsku. oni su godinama u vrhu