Jump to content
IGNORED

Aerodromi i letenje

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Da, ne stigoh da proverim dve najjeftinije INI linije, Bergamo i Bratislavu.

Odlične cene, solidan layover.

Posted

Paz' problem: treba da kupim avio karte za Split za kraj jula, a pasoš mi ističe pre povratka, tako da moram da vadim novi.

Međutim, ne mogu da vadim novi dok se ne vratim iz Belgije, što je druga polovina maja, dok prođe zamena, biće početak juna.

Jel' mogu da kupim karte sad sa starim pasošem, pa da menjam podatke na kartama kad uzmem novi?

Jel mogu uopšte to da završim tako?

Posted

Mozes da kazes da ti treba hitno vadjenje pasosa, da napises neku kao izjavu i da ti bude gotovo za par dana.

Ovo je teorija, ne znam kakve "dokaze" traze za razloge koje navedes.

Inace zakazivanje j bar 10 dana unapred, pa pozuri

Posted

Na Voždovcu je prvi slobodan termin preko e-uprave 21. maj, ne verujem ni da je na drugim opstinama mnogo drugačije

Posted (edited)

Long story short, ne mogu danas da kupim kartu, pa da promenim broj pasoša na njoj u junu? Msm ne menjam ime i matični broj, samo broj putne isprave?

6 minutes ago, Sokrat said:

ne verujem ni da je na drugim opstinama mnogo drugačije

A i jesam na Voždovcu i kraj maja mi odgovara :hihi:

Edited by Skyhighatrist
Posted

Ma kupuj, poneses i stari pasos sa sobom kad budes leteo

Posted

Ljudi ulaze u drzave sa jednim, a izlaze sa pasosem druge zemlje. Dakle, mozes...zavisi od carinika da li ce te zezati ili ne. Poneses oba i to je to. A ako zelis novi pre puta, onda probaj ubrzanom metodom. Inace otvorili su saltere i na NBG u stanici policije, ulaz koji gleda na Opstinu.

Posted

Hvala svima, uopšte mi nije palo na pamet da ponesem i stari :isuse:

Posted

Svuda su ocigledno termini kraj maja, zato sam ja posle subote regulisala svoj zahtev, naravno tada se ne zakazuje, pa je potrebno malo cekati [emoji854]

Inace pre par dana videla sam negde vest da u SIVu 3 mogu da se predaju zahtevi nedeljom, pored Ljermontove.

Edit: evo kazu mi da SIV 3 pocinje sa primanjem zahteva nedeljom od 14.aprila

Posted (edited)

jedno izuzetno glupo pitanje - bukiram karte na Turkishu, jedna je za ortaka koji se zove Djordje, sta da pisem kao njegovo ime? Djordje? ili Dorde? Ne da mi da unesem slova ć i đ

Edited by goofs
Posted

Unesi kako mu piše na pasošu, bez crtica i kvačica 

Posted
4 hours ago, Skyhighatrist said:

Hvala svima, uopšte mi nije palo na pamet da ponesem i stari :isuse:

Pa to, ponesi stari, mada na avionskoj karti ne piše nigde broj pasoša.

Posted

Pa i ja jebeno ne mogu da se setim dal' piše, a znam da kad nam firma kupuje karte (najčešće), uvek traže brojeve pasoša kao deo procedure...