omnamah Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Moj glas vala, nema. Moj glas je dobio Ceda jer razumem o cemu govori. Tadica ne razumem sta uopste hoce i o cemu uopste prica. Pa makar dosli i radikali. Aman vise, dosta je bilo bacanja magle.
Gonzo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Moj glas vala, nema. Moj glas je dobio Ceda jer razumem o cemu govori. Tadica ne razumem sta uopste hoce i o cemu uopste prica. Pa makar dosli i radikali. Aman vise, dosta je bilo bacanja magle.odlično, ali onda zadržavam pravo da vas pošaljem u tri lepe materine ako posle 3.2. budete kukali ovde.
Miralem Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Pre ili posle Putina ?pre. jel nije? sto ne bi i ostale?sto se putina tice, nisam jos video ugovor o prodaji. uglavnom, ako dobijamo gasovod i ta sranja, nemam nista protiv. ovima sto im ruski gas smrdi bih preporucio da uvoze americki. onako, slobodnotrzisno. a ako su dobili samo neka obecanja u vezi kosova, onda su kreteni. ali, i dalje- bar ne prizivaju vojne baze. razlika, brale.
precog Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 pre. jel nije? sto ne bi i ostale?sto se putina tice, nisam jos video ugovor o prodaji. uglavnom, ako dobijamo gasovod i ta sranja, nemam nista protiv. ovima sto im ruski gas smrdi bih preporucio da uvoze americki. onako, slobodnotrzisno. a ako su dobili samo neka obecanja u vezi kosova, onda su kreteni. ali, i dalje- bar ne prizivaju vojne baze. razlika, brale.nisi, jos vido ugovor, a? verovatno ti dhl nije isporucio putinovo preporuceno pismo sa skrivenim detaljima ponude... ozbiljan propust dhl-a.kazes "dobijamo", ko to mi? srbija i holandija, holandija ili srbija? razjasni, nemoj da si sisa.
Miralem Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 nisi, jos vido ugovor, a? verovatno ti dhl nije isporucio putinovo preporuceno pismo sa skrivenim detaljima ponude... ozbiljan propust dhl-a.nije, izgleda, da, dhl, kasni . elem, dok ga ne vidim necu ni da se proseravam :) kazes "dobijamo", ko to mi? srbija i holandija, holandija ili srbija? razjasni, nemoj da si sisa. srbija. brinem se za vas.
yolo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 da ponovim, za one koji slabije kapiraju:boris ne treba da ljubi svinju u dupe, makar ne jeo snenokle.
Budja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pre. jel nije? sto ne bi i ostale?sto se putina tice, nisam jos video ugovor o prodaji. uglavnom, ako dobijamo gasovod i ta sranja, nemam nista protiv. ovima sto im ruski gas smrdi bih preporucio da uvoze americki. onako, slobodnotrzisno. a ako su dobili samo neka obecanja u vezi kosova, onda su kreteni. ali, i dalje- bar ne prizivaju vojne baze. razlika, brale.Dobro, bre, Miraleme nemoj da se pravis blesav. Evo, uveliko se ugovor diskutuje na ekonomiji, informisi se - i o gasovodu i o NIS-u.Nemam ja nikakvih problema sto je VK poslao u pm. Samo se to desilo nakon aneksa, a pre toga su bili ustavi, sesti principi. Do pre dva dana je jos zvao VK da ga podrzi, pa ga je odbio tek nakon aneksa.Sa druge strane, Pastor i Ceda su trazili razgovor, Pastor sa detaljima, Ceda onako uopsteno. I sada kada je oterao Vojislava u pm, bilo bi lepo da se nadje neka lepa rec za LDP, ne iz Borisovih usta (to bi bilo neproduktivno) vec, recimo, Sukija, Petrovica ili Djilasa. Pogotovo, je l' te, sto su i Ceda i Pastor za Evropu po svaku cenu, da citiram BoTu.
uros_s78 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 (edited) odlično, ali onda zadržavam pravo da vas pošaljem u tri lepe materine ako posle 3.2. budete kukali ovde.Potpis.@ Budja-politika je, izmedju ostalog, i citanje izmedju redova.Ako Cedomir ne ume da cita izmedju redova glede onoga sto mu je BoTa rekao odbijanjem uslovljavanja od strane Dziberchine i Klerofashiste, onda ne treba ni da se bavi politikom.Mislim da mu je tim odbijanjem poslao poruku da ga shvata saveznikom, a ne neprijateljem.Mada, ko zna, mozda su se sastali nezvanicno i tajno, pa su dogovorili nenapadanje, posto ne vidim i ne cujem da se Cedomir oglasava ovih dana, a i da se oglasava, ne vidim da napada Borisa.I, aman, ljudi, sacekajte 4.februar i potvrdu Borisove pobede, inauguraciju Borisa, onda cete videti promenu u odnosima LDP-a i DS-a.Dajte coveku sansu, aman! Edited January 27, 2008 by uros_s78
yolo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Sa druge strane, Pastor i Ceda su trazili razgovor, Pastor sa detaljima, Ceda onako uopsteno. I sada kada je oterao Vojislava u pm, bilo bi lepo da se nadje neka lepa rec za LDP, ne iz Borisovih usta (to bi bilo neproduktivno) vec, recimo, Sukija, Petrovica ili Djilasa. jel ti citas to sto napises pre nego sto stisnes dugme send
Indy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 odlično, ali onda zadržavam pravo da vas pošaljem u tri lepe materine ako posle 3.2. budete kukali ovde.Ta ekipa (mislim na sajbereldepeovce, ne toliko na politicare) je od qkanja napravila 1 fine art formu... tako da mozes sa sigurnoscu da ocekujes nastavak teske jeremijade ko god pobedio. U medjuvremenu, karavani prolaze.
Miralem Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobro, bre, Miraleme nemoj da se pravis blesav. Evo, uveliko se ugovor diskutuje na ekonomiji, informisi se - i o gasovodu i o NIS-u.Nemam ja nikakvih problema sto je VK poslao u pm. Samo se to desilo nakon aneksa, a pre toga su bili ustavi, sesti principi. Do pre dva dana je jos zvao VK da ga podrzi, pa ga je odbio tek nakon aneksa.Sa druge strane, Pastor i Ceda su trazili razgovor, Pastor sa detaljima, Ceda onako uopsteno. I sada kada je oterao Vojislava u pm, bilo bi lepo da se nadje neka lepa rec za LDP, ne iz Borisovih usta (to bi bilo neproduktivno) vec, recimo, Sukija, Petrovica ili Djilasa. Pogotovo, je l' te, sto su i Ceda i Pastor za Evropu po svaku cenu, da citiram BoTu.ugovor stvarno nisam video, usled nedostatka vremena (niti bas ispratio pricu, priznajem). pa cu se javiti da prokomentarisem kad ga procitam. ili necu, ukoliko se ispostavi da sam bas lupetao sto se podrske tice- pa ne verujem da se pastoru i cedi (ili- njihovim glasacima) isplati da bilo sta uslovljavaju (sto bi na tom "razgovoru" i radili). ako zele tomu, nek ga ne podrze. a sto se "lepih reci" tice- cemu? do juce su se ionako samo napusavali. ali, ako u buducnosti bude prostora za neku koaliciju, brzo ce se dogovoriti. deja vu na politickoj sceni.
Mp40 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 odlično, ali onda zadržavam pravo da vas pošaljem u tri lepe materine ako posle 3.2. budete kukali ovde.Nemas. Imas prava da to radis sa onima koji budu glasali za Nikolica.
Jaganjac Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nista onda tadic ide na izbore bez mog glasa pa neka za njega glasaju svinje. More ima da mi 'i pusi i lize terasu' (Rane) da bi mu onako sontavom dao glas, a ne jos da mi izigrava coveka sa stavom nakon 5 godina najgore ljigavstine. Kostunicu je odjebao tek kada je ovaj trazio da se odustane od EU. Ceda ga zove da pricaju n tome kako da brze stignemo u eu. Ako je to nekome isto neka glasa za nikolia
Jaganjac Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 E da i Tadic je covek koji dovodi radikale na vlast.
precog Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ugovor stvarno nisam video, usled nedostatka vremena (niti bas ispratio pricu, priznajem). pa cu se javiti da prokomentarisem kad ga procitam. ili necu, ukoliko se ispostavi da sam bas lupetao sto se podrske tice- pa ne verujem da se pastoru i cedi (ili- njihovim glasacima) isplati da bilo sta uslovljavaju (sto bi na tom "razgovoru" i radili). ako zele tomu, nek ga ne podrze. a sto se "lepih reci" tice- cemu? do juce su se ionako samo napusavali. ali, ako u buducnosti bude prostora za neku koaliciju, brzo ce se dogovoriti. deja vu na politickoj sceni.nedostatka vremena :D. vredno se radi, udarnicki? mogo si da se skines sa foruma na 15min i da prelistas ugovor, ovako delujes ko 1 sisa.:(
Recommended Posts