urkozamanje Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Lepse su bembare, stvarno mocnije izgledaju. A i sumnjam da ces ti cesto da ides offroad. Jedino, uzmi mozda za pocetak f800.. vozio sam i to, oodlican je. Mislim, prvi ti je motor. Ima vremena za zver.
askeladden Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 53 minutes ago, ToniAdams said: ne razumem se, meni dojaja izgledaju i afrike, ali bembara je uzivo potpuno ludilo. morao bih ovu hondu isto uzivo videti. Realno nije picolovka kao BMW.
Moća Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Ne znam koliko ste upuceni sledece cele nedelje je okupljanje Andjela pakla iz celog sveta u Jagodini. Bice tu od ponedeljka a glavne manifestacije su im za vikend. Slobodne sobe ne mogu se naci nigde u okolini a narod se solidno prepao jer kruze razne price o njima.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Mil@n Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 13 minutes ago, Moća said: i a narod se solidno prepao jer kruze razne price o njima. I uglavnom su istinite...
Moća Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Znaci da se zakljucamo i ne izlazimo tih nedelju dana.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Nisam neki ljubitelj motora jer imaju nedovoljno točkova za moj ukus. Ipak, imaju značaj kao simbol. A i svirao sam na mnogim moto skupovima, par članova bendova u kojim sam svirao su iskusni motoristi (honda Transalp i honda Shadow) no, ovo je motor za mene jer volim steampunk a ni voljno skretanje pažnje mi nije strano https://www.throttlextreme.com/steam-powered-black-pearl-motorcycle-steampunks-fan-dream-come-true/
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 uh izvini dakar vozaču ne prepoznah te
pibe Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Nisam bajker al' mogu da probam. Mislim trebalo bi ovog leta da se posvetim staroj kući u selu do koje se stiže neasfaltiranim putem od par kilometara pa mi treba savet šta bi moglo da se vozi sa B kategorijom. Nekada dok je selo bilo živo najviše su se vozili Apenci i Tomos četrnaestice, šta bi danas bio pandan Apencu, al novije proizvodnje?
Tpojka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 2 hours ago, pibe said: šta bi danas bio pandan Apencu, al novije proizvodnje Nisam al' mogu... Malo predjo' preko mobile.de sajta i IMHO to bi bilo nešto poput Piaggio Liberty il' u nešto jeftinijoj varijanti Aprilia Scarabeo. Relativno jeftin je tajvanski Kymco koji liči na Ducati i to mu je vjerovatno sve što nudi (jer cijenim da ne bi bio osjetno jeftiniji bez razloga). Ako lova nije problem, za takav tip avanture mi se svidja nešto poput MSX125. Kol'ko je para to sve (il' išta od toga) ovde, nemam blagog pojma.
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 (edited) ranije je moglo sa b da se vozi 50 kubika, sad ne znam kako je kymco, doduše skuter je đavolski dobar, a kvari se nikada Edited June 24, 2020 by kud u maglu Simoviću
pibe Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 (edited) Hvala vam obojici, mislim i ja da sam prenaglio u očekivanju da može bilo koji motor da se vozi samo sa B kategorijom, sada sam iščitao zakon i kaže da za 50 kubika moram da imam AM, što je najjednostavnije i najjeftinije za polaganje. Već se osećam kao Paja u Kamiondžijama, još samo Dahije da prođem. A kad jednom prođem - zaista izgledaju primamljivo polovni Kymcoi do 50 kubika, našao sam neke na našim sajtovima. Edited June 24, 2020 by pibe
kud u maglu Simoviću Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 gledaj da izbegavaš skutere tj motore sa malim točkovima, ako ćeš ga akati po seoskim neasfaltiranim putevima dušu dalo da se padne
villiem Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 jel zna neko, da li moze da se registruje tomos automatik, imam neki papir, iz 89 mozda, ali se nista ne vidi, kupljen je u ns, nemam kontakt sa vlasnikom jer godinama stoji kod mene i zauzima prostor, sada bih probao legalno da ga koristim, b kategorija. Otici cu da molim i podmicujem al reko da vidim jel neko ima neka iskustva, hvala
Recommended Posts