Jump to content

Motooori!

Featured Replies

Indirektno vezano za motore, sta znace imena?Honda = u sred princanog polja. Nosilac imena je ziveo okruzen pirincanim poljima.Kawasaki = izvor rekeSuzuki = drveno zvonce, daire ciji su praporci drveniYamaha = ne moze da se prevede. Simbol su im 3 zvucne viljuske, oni su poceli kao fabrika muzickih instrumenata (u cemu su i danas prvaci)

jel ta Yamaha negde oko 6500...??
U NL iz 2005 godine, kilometraza do 10.000, ? 5500 - ? 6000,-Honda i Suzuki takodje iz 2005 godine i ne vecom kilometrazom od 10.000, moze dase nadje od ? 4700 - ? 5000,-
U NL iz 2005 godine, kilometraza do 10.000, ? 5500 - ? 6000,-Honda i Suzuki takodje iz 2005 godine i ne vecom kilometrazom od 10.000, moze dase nadje od ? 4700 - ? 5000,-
kod nas je nova 6.5K
kod nas je nova 6.5K
Neznam gdje je to kod tebe, ali mi prijatelj iz Slovenije kaze da NOVA Yamaha FZ1 Fazer kod njih kosta ? 5999,-
  • 2 weeks later...
Neznam gdje je to kod tebe, ali mi prijatelj iz Slovenije kaze da NOVA Yamaha FZ1 Fazer kod njih kosta ? 5999,-
Srbija brale... :s_d:

Honda EVO 6 :cry:Honda_EVO6_V.jpgEdit: slika prebačena s attachmenta na link

Edited by nesha taxista

zundapplgin3.th.jpg ks600red01vw1.th.jpg meine02io3.th.jpg Zundapp KS600, jedan od retkih iz WWII koji je korišten i bez prikolice. U to vreme je sa svojih svojih 140 km/h bio najbrži motocikl u vojnoj upotrebi.
Srbija brale... :s_d:
UU jee, a ja mislio da nas u NL deru.Jeli ima nesto jeftino u Srbiji? Cevapi?
definisi jeftino
2 evra za pristojnu pljesku, pa ti vidi...Inace, vozio sam samo 1 motor, Kawu KLE... lepo, neprakticno, potencijalno opasno (posebno po BG).Ali razmisljam se o nekoj Vespi, za letnje dane i guzvu na Bulevaru.
  • Author

Mnogi su svoje druženje s motorima počeli s ovim:apn4m.jpgTomos APN 4Mlađi već bolje pamte poluplastičan model:23658_0_1_2_apn%206_Image%20credits%20-%20Tomos.jpgTomos APN 6Bilo je tu raznih budževina...18168APN4-1.JPG1111267232.jpg200815brta.jpg

TOMOS (TOvarna MOtornih koles Sezana) se izgleda nalazi pred stečajem. Vlasnici su izjavili da se proizvodnja mopeda ne isplati zbog kineske i indijske konkurencije.Ovde imate forum Tomosovih fanova.

• Author

Sežana? Uvek sam mislio da je u Kopru. Inače, vozio sam nekad ''šesticu''.

A bio si poštar pre nego što si prešao u taxiste? Voliš poslove sa dovoljno prilika za čavrljanje sa usamljenim ženama? Mudro wink.gif Manje popularan ali dosta prisutan je bio i Rog-ov Pony Express. Kao i Tomos 3 rađen je na Puch-ovoj licenci. Ovaj na slici je ipak orginal a ne Rog.velika644485789rg7.th.jpg

• Author

Rekoh, ''šesticu'', ne poštarski. Taj Pony Expres mi je ostao u lepoj uspomeni jer sam na njemu pobedio ne nekom saobraćajnom takmičenju.