Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Pa nemam, mislim da nisam nikad uzeo vise stvari od jednog kupca nego kako sta naleti. Mislim da su korektni i ne lazu, treba ih samo dobro ispitati preko whatsappa ili maila i to je to.

• Hvala 1
Posted
5 hours ago, Grunf said:

ja razmisljam da kupim turbinu na ebay, ako uskoro ne nadjem dobru polovnu. zli, imas neku firmu/radnju gde si kupovao na ebay da bacim pogled?

Što je ne repariraš u Užicu?

U stvari ne znam gdje si i da li ti se isplati, ali rade oni to odlično.

• +1 1
Posted
3 hours ago, BWA said:

Što je ne repariraš u Užicu?

U stvari ne znam gdje si i da li ti se isplati, ali rade oni to odlično.

ne radi to niko vise odlicno. ne sto oni ne znaju, nego im stizu krs delovi iz kine, pa kako im se zalomi. uglavnom mehanicari vise ne preporucuju remont. moj majstor je coveku koji mu radi turbine 20+ godina dvaput vracao turbinu i na kraju iz svog dzepa kupio polovnu dobru za musteriju.

• 2 weeks later...
Posted

Neko je ukrao na svim parkiranima  autima mali poklopcic napred sto stoji ispred kuke za slep. 

Pogledam na ebay ali nema za mog X1 nista iz EU. Porucim sa Aliexpress za 19 eu i stigao posle 4 dana iz HK. Apsolutno ista boja kao original auto plus odmah "upasao". 

• +1 2
  • 5 weeks later...
Posted

Ima li neko iskustvo sa pežoom 5008? Ili sa 2.0 hdi motorima.. To bi trebalo da su rage po onome što pamtim iz vremena dok me je to još i nešto zanimalo..

Posle dužeg detoxa od vlasništva nad četvorotočkašem imam realnu potrebu da odem tu i tamo na neki manji put, u retkim slučajevima i po gradu. Mrzi me da se drkam sa oglasima, a organski su mi se otvorile dve prilike u bliskom okruženju, skoro pa dijametralno drugačije - nisan juke 1.2 2015. koji je jako malo prešao (66k) i taj pežo 2013. koji je prešao 250k ali do jaja održavan i u top stanju. Naravno, i cene su dijametralno suprotne :) (10/5k)

Posted

Moj 5008 2010. 2.0 HDI(stari model) otišao pre neki mesec za 4200. Spolja izgledao loše, isčukan, izgreban, zamenjena oboja leva vrata, istina mehanički odličan bio.

Na stranu "fakat" što je 11 godina star auto prešao samo 250k, manje od hiljadu za 3 godine mlađi auto zvuči sumnjivo. 

• +1 1
Posted

Pa ne znam koliko si ti navikao da prelaziš ali meni je to neka prosek kilometraža koju prelazim, a prodavcu sam venčani kum, tako da nema nema nekog muvanja. Spustio je i cenu za 500e.

Ovaj ima automatski menjač i super mi je taj njegov cockpit, sa sve šiberom, mami da ga teraš na eki put. Ja volim da akcijašim s klincima, kerom, non stop vukljam neke rančeve, deluje mi dobar za skijanja, mora i te neke akcije. Bem ga, otvorila se prilika, deluje mi kao good deal..

• +1 1
Posted

uzimaj

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

U svajcarskim oglasima tri najjeftinija sa 2.0hdi motorima kostaju 5900, 6990 i 7900 franaka, pritom su 2010-2012. godiste. Na to sve ide carina i prevoz, dakle jos mozda i skoro 2000. Manje su presli km ali taj ti to poklanja svakako, uzimaj.

Imao sam kratko vreme takav 2.0 sa 150ks, bese 2014. godiste, mislim da smo ga pre par godina prodali (i zaradili) za ispod 7500e a imao je pravih 150 hiljada km i jaku opremu. Sad kostaju jednako ili vise, haos sa cenama.

• Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
On 26.9.2024. at 23:48, Vasilij Zajcev said:

Pa ne znam koliko si ti navikao da prelaziš ali meni je to neka prosek kilometraža koju prelazim, a prodavcu sam venčani kum, tako da nema nema nekog muvanja. Spustio je i cenu za 500e.

Ovaj ima automatski menjač i super mi je taj njegov cockpit, sa sve šiberom, mami da ga teraš na eki put. Ja volim da akcijašim s klincima, kerom, non stop vukljam neke rančeve, deluje mi dobar za skijanja, mora i te neke akcije. Bem ga, otvorila se prilika, deluje mi kao good deal..

U to vreme taj kokpit je gledao u buducnost)).. I odlicno da su nastavili sa tim. 

Pre jedno 5 godina , lik koji je radio u oficijalnom servisu Peugeot mi je rekao, ako uzimas pezo uzimas dizel... 

5000 soma meni izgleda fenomenalno, mada ne znam kakve su tamo cene. 

Jedino mu je menjac negde pri kraju resursa, mislim da je Aisin unutra, jedan od najboljih. Mozes jedino da proveris kako stoje stvari s njegovim remontom tamo, za svaki slucaj. 

Edited by barba
  • Hvala 1
Posted

Meni majstor za Sitroen rekao da uvek treba uzeti 1.5 dizel i da je to jako proveren motor, a da o ostalom iz PSA grupe ne treba razmišljati.

Posted

ti 1.5 su novi motori, verovatno si mislio 1.6 hdi

Posted (edited)

Meni u jakom PSA servisu u Zemunu rekli i da su oni 1.6 e-hdi motori bas dobri, ne secam se od koje godine, mislim od 2012. ili kasnije nesto. 

Inace, planiram opet za dve nedelje u Svicarsku jer brat i ujak dolaze sledeci vikend pa mogu s njima kad krenu nazad. Posto je Nedimovic ponovo postao mitrovacki serif i izmedju ostalog trenira strogocu i na zelenim povrsinama koje su zaposeli zli trgovci automobilima, drug i ja smo resili da rasprodamo  ovo sto imamo i uzmemo 2-3 skuplja auta, luksuznija, i pomalo se bakcemo s tim jer nemamo mesta da drzimo ovih 6-7, u zlatno doba i 12 komada. Ako nekoga zanima plava Astra, spustio sam cenu 2000e, ispod 14 tisuca a mozda i jos nesgo sitno za ppp.

1.2 turbo 145ks, Opelov motor bas, nije PSA, 69500km pravih, maksimalna oprema, auto bukvalno kao nov. Kod nas nema takav primerak a u Svici su cene sad prebolesne, evo dve iste boje i slicne kilometraze, cene bez carine i prevoza sto znaci jos oko 2500+ evra na ovo :ph34r:

Screenshot_2024-10-05-16-40-32-394_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Screenshot_2024-10-05-16-41-24-024_ch.autoscout24.autoscout24-edit.jpg

Edited by Zli Gli
Posted
1 hour ago, Čutura said:

ti 1.5 su novi motori, verovatno si mislio 1.6 hdi

Ne, baš na taj 1.5

Posted

jel to isti motor koji su ugrađivali u kliću i dačiju