radnik Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 16 minutes ago, Ras said: Još da pristane na 4000 A bas polovan trazi? Jbga nisam upratio
Willow Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 3 hours ago, radnik said: Prodaje moj rodjak, auto je star 7 meseci. Što prodaje auto star sedam meseci? Nije zadovoljan?
Milošica Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 7 hours ago, radnik said: Prodaje moj rodjak, auto je star 7 meseci. Tesko da ga prodaje ispod 7k,meni je budzet 4,5k max,a i to bas nategnuto. @Tresko I ja ga vise gledam kao igračku,ali mnogo slatku i mnogo skupu
Pontijak Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 22 hours ago, Caligula said: ovo bih vozio kao drugo auto, za qrchenje. ova skoda ti je mnogo pogodnija za te namene da ne bude zabune, iz perioda socijalizma je, 1949, cudo je tradicija fabrike koja je osnovana 1895
ToniAdams Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 pa skoda je treca fabrika po starosti u svetu, ako se ne varam, posle merdzana i opela. sta su doziveli za vreme brace rusa, jebiga. valjda sto ne ubije, ojaca, te su aktuelni modeli redovno u bestbaj kategoriji.
namenski Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 (edited) Naravoucenije: ne zezati se sa Skodom: Imamo je i u muzeju: Imali smo je 27. marta: A tek kamiona, broja im se ne zna: Na stranu to sto je pan Emil Škoda bio 1 gospodin za neke tamo Krupp skorojevice... Edited July 6, 2018 by namenski
Pontijak Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 @namenski jos da si stavio fotografije skodinih tenkova kako osvajaju francusku, istina sa vermahtovim znakom nisu ni nemacki generali bili toliko idioti, znali su sta valja od zaplenjene ceskoslovacke ratne tehnike obaska sto svojih oklopnih vozila nisu imali toliko koliko su prikazivali u propagandnim filmovima @ToniAdams pa to i kazem suludo je da neki skoda proizvode tumace samo po cssr periodu a bogme i taj socperiod cehoslovacke industrije je bio respektabilan itekako i bas zato sam stavio fotku lepog skoda modela iz 1949 a ne recimo iz 1937
Caligula Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 38 minutes ago, ToniAdams said: hehe, ladno se lik zvao po kolima kad ga pitaju sta ti vozi zena on kaze skodu
Valk Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 @Milošica Tebi se sviđaju auta na baterije, evo prodaje moja drugarica svog Citroën c3 pluriel. Bombonica! Viči ako te zanima.
Milošica Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 (edited) Hvala na savetu,razmislicu. Edited July 8, 2018 by Milošica
Milosh76 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Da li neko ima iskustva sa Hyundai i30? Jel neko posebno cimanje za delove i servis, mislim i na cene i na dostupnost? S tim u vezi, da li je ovo dobra ponuda? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12675149/hyundai-i30-14
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 imam ih kao službeno vozilo, prešao 10k meni se ne svidja. niti bi dao novce za to servis im je ok, cene delova ne znam
Recommended Posts