kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 ma neće ništa uzeti. čekaću sajam biće nekih popusta
Duci Simonovic Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Pa nije valjda blesav da daje 15 ljada za ta mala čuda
Ravanelli Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 (edited) Pa nije valjda blesav da daje 15 ljada za ta mala čuda i ja se nadam. uzme polovnjaka i za ostatak da ode na tajland 6 meseci. vrati se u srbiju i osnuje prvu tuk-tuk kompaniju u nas Edited September 20, 2016 by Ravanelli
Bambula Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 I uplaćena Fiesta,jednostavno najkorektniji su bili,dali i popust za keš na akcijsku cenu i jednostavno 1.0ecoboost je zver za sve što sam probao.Pošto bih svakako doplatio za crvenu boju uzet je ST line Red&Black i 1.0 Ecoboost 125ks.Od opreme.Sa popustom izađe 13.800+200 za grejač šoferke,dakle sve ukupno 14.000. Start/stop+eco select tj eco mode za još ekonomičniju vožnju,jednostavno čim sam probao kako ide to je bilo to. Uplaćeno 10%,crveni nema na lageru tako da se čeka do 90 dana,mada kako rekoše za nekih 20-ak stiže možda i ranije.Jendostavno Ford prešišao sve ponudom i motorom.
nisam ja Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 crni bolje izgleda, mada ja ne volim crna auta. al crvena volim manje izgleda :). jes to beše ženi kupio?
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 uzece mecku za 6 soma od Kumsa.viš da nije:(
Zli Gli Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Pa normalno da je zeni kupio, nece on valjda voziti crvenu Fiestu pa jos sa 1.0 motorom, nije gej. A ja cu kupiti djoku, svaki polovnjak od 10ak godina na slikama izgleda full a na licu mesta karina - ogrebotine, napukli branici, lose namestene haube/krila/vrata posle manjih ili vecih udaraca, rupice od opusaka na sedistima... Ako ne smanjim kriterijum ili ne povecam fond za kupovinu, ostacu pesak i biciklista jos dugo.
Greek Freak Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Bambula, Fiesta je odlican izbor, sa tim motorom od 125ks ide kao vihor, auto je lep spolja i iznutra (bar meni) i, sto je najvaznije, uzivanje za voznju. Uzdravlje ga drajvao!
Bambula Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 crni bolje izgleda, mada ja ne volim crna auta. al crvena volim manje izgleda :). jes to beše ženi kupio? Zenin e dok ne ode A3,a onda postaje unisex A3 je crn i ne pamtim kad je bio čist,a leti je pakao,a meni su oduvek bili lepi crveni automobili. 125ks je prava mera i oduševio sam se kako ide ipak je turbina zakon,od 1800 do 4000 puni linearno i poteže sasvim zadovoljavajuće u odnosu na Corsu i Clia ovo je raketa.
Recommended Posts