Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Gledam sada zbog gol razlike Island-Zelenortska ostrva, i dobro se drze Zelenortska osrtva dobar deo utkamice ali mi nesto upada u oko, stalno igraju bez golmana u napadu, cak i kada nemaju iskljucenje. I tako oni igraju i razlika raste jer Island daje pogotke preko pola terena dok golman Zelenogrita iskace kao kakav skakac u dalj...i tako razlika raste i ja gledam i cudim se pa se pitam, koji je ovo ludak trener...kada ono Ljuba Obradovic.

I onda se setim da je to isto radio sa nasim zenskim timom. Totalni ludak, uopste ne obraca paznju na kretanje utakmice i rezultata. Uvek bez golmana i sa igracem vise.

I tako umesto da Island ostane na 5-6 razlike u poslednjih 2 minuta su dali 3-4 komada i 10 razlike. Hvala Ljubo...

Posted
8 hours ago, Joe D said:

Ma zezam se, naravno da se vidi napredak. 18 golova od krila sinoc, kod nas krila dve decenije radila kardio.

a startno desno krilo zarobljeno u telu pivota. :D čak i da ga prebaciš na pivota i dalje bi komotno mogao stesati koju kilicu, a na krilu kad ga vidim nije mi dobro.

švapski goša mu je sve bio poskidao.

Posted

A jbt, kako napisah evo ih sa 0-2 na 2-2

Posted

ne može da odskače lopta koliko su je namazali lepkom, katastrofa

Posted

Odličnu odbranu igramo do sad, plus Banda siguran na golu. Samo da smanjimo isključenja

Posted

Da je ovaj branio umesto mrtvog Cupare razbili bi svabe

• +1 1
Posted

Odlično poluvreme, na obe strane terena. Samo kad bi ih malo više razvlačili, bukvalno smo samo jedan šut s krila imali i toga je Radivojević sigurno dao.  

• +1 1
Posted

ustajao nam se napad u poslednjih 5-6 minuta, mogao je dodic da udje.

Posted

Mi ovo ako pobedimo je incident na nivou naguza Embapea u fudbalu

Sent from my MI 6 using Tapatalk