Joe D Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 trenutno je raspolozenje na osnovu pobede protiv ukrajine da osvajamo
Milošica Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Srbi krenuli ka Segedinu – u gradu se druže sa Hrvatima FOTO
levi Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 osim selektora najveći napredak je što ne igra Nenadić. to je verovatno i presudilo da se plasiramo i da uzmemo 4 boda Francuzima u kvalifikacijama 2
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 ima danas jos jedan ex-yu duel ... makedonija-crna gora 1
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 4 minutes ago, levi said: osim selektora najveći napredak je što ne igra Nenadić. to je verovatno i presudilo da se plasiramo i da uzmemo 4 boda Francuzima u kvalifikacijama selektor je tu najveci dobitak tako bilo i za makedoniju izgleda spanci dobri treneri 2
renne Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 2 hours ago, Nikodije said: kakve su nam sanse veceras? zadnji put kad sam proveravao hrvati su se borili za olimpijske medalje, a nas nigde nije bilo. sad smo kao malo bolji, a oni malo losiji. ovaj put nismo bez šansi Plus veliki korona faktor
djeneralche Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 2 hours ago, levi said: osim selektora najveći napredak je što ne igra Nenadić. to je verovatno i presudilo da se plasiramo i da uzmemo 4 boda Francuzima u kvalifikacijama Znam da je on jedan od igraca reprezentacije kada je najvise potonula ali meni zao sto ne igra, jeste da ima puno godina al za nekih 10ak min i da mu selektor nadje pravo mesto u timu, mozda bi i dao pravi doprinos.
Joe D Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 nije sad da je nenadic bio redovan u reprezentaciji, pa da se vezuje za lose igre. selektor je najbitniji, mi nista nismo igrali u ovom veku. uzeli smo onu jednu medalju na domacem terenu na lozenje i sudijski kriterijum, bez igre, i to je to. 1
levi Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 pa nije samo Nenadić kriv za propast rukometa, ali sa njim u timu bi bilo više štete nego koristi. a ne bi ga se ni jedan selektor odrekao da je zdrav. slično kao što ženska reprezentacija igra bolje bez Andree Lekić. bez njih se ne može ali sa njima nije dobro
Recommended Posts