Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted (edited)
On 28.12.2020. at 23:18, nahbar said:

Da, s tim sto je to ipak kosarka, koja je kudikamo kreativniji sport. Shodno tome, bilo bi lepo za oko da su organizovali KKCZ, Real, Efes, CSKA

Pa sad....da se slozimo da se ne slazemo....recimo, kosarku ja mogu da gledam samo kad je neko, s oprostenjem, finale, a, rukomet, sto bi reko jedan Rus, naprotriv, svaku utakimicu koja se igra u Nisu, da ne govorimo o ozbiljnijim timovima, koje, nazalost, nemam prilike da gledam.

Edited by Nesh
Posted

Srbija pobedila Frncusku, nije njuz

Utego Španac

Posted

Ja stigo na sam kraj i ne mogu da verujem...valjda cu da dobacim do snimka nocas da vidim to cudo...:)

Posted

znači lik je stavio klinca od 17 god na srednjeg beka u drugom poluvremenu,  kad su Francuzi prestali da se zajebavaju i počeli da pritiskaju da preokrenu. na prvoj utakmici koju vodi u stranoj zemlji, protiv svetskih prvaka. svaka mu čast, da li je baš toliki genije ili ima mnogo sreće, ali izgleda da zna svoj posao

Posted

Kokliko sam video,Sretenovic je bek, svi znate da ja volim Zelju,, nista zivela Srbija, golman perfektan, lopta na pivota isto...ovo je moralo da se igra u Nisu.

Posted

Ovakvu energiju nisam video kod naših od vremena Neđa i Žikice

Sent from fav toy

Posted

Pogledao rukometnu utakmicu nakon 7-8 godina otprilike, a ranije sam bio redovan. Baš super povod. 

I dalje me zbunjuje jednodimenzionalnost rukometa i toliko spora tranzicija nakon primljenog gola. Neke akcije bi se mogle izvesti nakon izvođenja, umesto letećih napad/odbrana izmena.

Vidim sin Džeksona Ričardsona đuska za Francusku. (da, toliko sam izvan rukometa) :)

Posted

Rafalna paljba na obe strane. 13-11 za Srbiju za sada.

Posted

15-11

3-0 za srbiju sa igracem manje.

15-12

Posted

još jedno dobro poluvreme protiv Francuske, utegnuta odbrana i raznovrstan napad, uključeni krila Radivojević i pivot, vraćanje u odbranu.. jedino se Radivojević busa i viče posle gola, ali trči nazad

Posted

Dje je nas rukomet..ko nam ga je oteo..i kad ce da nam ga vrati ?

• +1 1
  • Haha 1