levi Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 3 minutes ago, Nesh said: Dva igraca vise i kontra i nista. jao, pa sta je s ovim Radivojevicem. Izjednacismo dok pisem. Nego, ne gledam od pocetka, cujem Sretenovic dao 4 gola. A meni nije valjao ni za Zelju! Bogdan se paralisao kad mu je prvu odbranio, od tad ne može da se sastavi, a počeo jeodlično, dao jedan iz mrtvog ugla, jedan penal i jedan preko celog terena
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Ocekivao sam da bar krila ne propustaju ovoliko sansi kad vec dobiju dobru loptu za ulaz. Valjda ce da prorade u drugom.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 29 minutes ago, Nesh said: Dva igraca vise i kontra i nista. jao, pa sta je s ovim Radivojevicem. Izjednacismo dok pisem. Nego, ne gledam od pocetka, cujem Sretenovic dao 4 gola. A meni nije valjao ni za Zelju! Naravno da nije ni za Zelju, kamoli za nesto vise.. zali Boze takve predispozicije sa takvim mozgom.
nahbar Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Izgleda da cemo odigrati samo tri meca na ovom EP
levi Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Perun se ljuti na Sretenovića što se digao iz čistog mira na šut preko dva igrača na početku napada. Skoro pa poetska pravda
mlatko Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 ima link, neko. nekiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Naravno da nije ni za Zelju, kamoli za nesto vise.. zali Boze takve predispozicije sa takvim mozgom. Evo ga poceo sa svojim standardnim glupostima. Urocio sam ga cudjenjem sto dobro igra. Stvarno je zalosno da sa takvim fizickim predispozicijama ne moze da dobaci do ozbiljnijeg igraca. Doduse, ne znam kako igra za Vojvodinu i bas sam se iznenadio sto su ga uzeli. Opet 3 za njih. Nema leba.
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) 3 minutes ago, levi said: Perun se ljuti na Sretenovića što se digao iz čistog mira na šut preko dva igrača na početku napada. Skoro pa poetska pravda Ha, ha, lepo si to primetio, zna covek kako to izgleda. A zna i kako treba ponavljati to jer mora jednom da krene. Edited January 9, 2020 by Nesh
levi Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Crna Gora će biti više od igre, motivisaće ih Perun da igraju za nejač. Hrvatska nikad slabija, moglo se ovde i do prvog mesta, kad bi dobili ove Rusine
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) Just now, Mark Rothko said: Dobar je Perun... Samo mu fali brat, pa da bude komplet. Edited January 9, 2020 by Nesh
Mark Rothko Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Jedini tupaviji od selektora je komentator. Kakav idiot.
Nesh Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Na 4 minuta i kusur do kraja nama treba 30 sekundi da zamenimo dva igraca u napadu. Ni iz sedmerca ne moze. Ovaj Radivojevic nije delovao lose u Nisu, doduse protiv Egipta u prijateljskoj utakmici.
Recommended Posts