Jump to content
IGNORED

ниже српске лиге

дебело_црево

Recommended Posts

Posted

Negde sam procitao, da u nekim kombinacijama OFK Beograd moze do Prve lige. Ima li tu istine ili su to samo spekulacije?

Posted

imas na ovom linku koji je okacio ros, ko ce igrati u prvoj ligi, nema ofk-e

Posted (edited)

sada sam prvi put cuo da u pancevu postoji fk koji se zove zeleznicar, a oni usli u prvu ligu. znam za dinamo iz panceva.

Edited by Nikodije
Posted
39 minutes ago, Nikodije said:

imas na ovom linku koji je okacio ros, ko ce igrati u prvoj ligi, nema ofk-e

Ali ima Smedereva, koje nece moci da igra Pls dogodine... tako da mozda Ofka, mozda Dubocica Leskovac, mozda cak i neko treci...

Posted

Železničar je bio ubedljiv u SL Vojvodina. Dinamo je bio solidan (u istom rangu). Ne znam kojom vratolomijom je Radnički SM ušao u PLS.

Kao ni Loznica ...

Posted

Radnički SM i Loznica su kupili mesta u Prvoj ligi, kao što će i Novi Pazar u Superligi, to je ovo novo Kokezino pravilo po kojem je određeni broj mesta u višem rangu na prodaju ambicioznim projektima iz nižih rangova.

Posted

Loznica:smiley_hail:

Msm da su igrali srpsku žlj ligu prošlje sezone, ali eto dobro se glasalo i toeto...

Posted

loznica je namestala utakmice, cak je bio i onaj snimak gde njihov gazda seljak primitivac vredja igrace i pominje te namestene utakmice, nesto u fazonu "sve sam vam sredio, a vi me jebete", pa je vredjao nekog igraca jer je trazio pare koje mu se  duguju, tako nesto. totalna divljina od kluba, i sada su nagradjeni plasmanom u visi rang. a ovamo kao izbacuju smederevo jer su namestili sa kabelom.

Posted

Loznica je bas ultra sns projekat.

@Ros

O kojoj sezoni pricas, mozda smo se sretali :D

Posted

Kod nas dole se cuje da ce da pocne da se gura Dubocica a da Radnik polako ide u stranu, videcemo.

Za prvu ligu ostaje pitanje Zlatibor, ili ce da se dogovore sa Slobodom da igraju dole ili ulece valjda Kolubara.

Posted
4 hours ago, John Coltrane said:

Loznica je bas ultra sns projekat.

@Ros

O kojoj sezoni pricas, mozda smo se sretali :D

86/87 davno bilo. igrao sam za podmladak

Posted

ufff

meteorski uspeh postaje jasniji kad se procita  ko im je sportski sirektor

• +1 1
Posted

Sve vise licimo na Kolumbiju, a valjda ce i DEA jednom da odluci da razbuca sve to

Sent from my iPhone using Tapatalk