Alphons Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jel zna neko gde mogu na nađem nekog da mi popravi ram za sliku, al da je čovek od poverenja ?
Aće Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Te dve stvari se najčešće međusobno ne isključujutim ps-om samo sam sebi napravio alibi :D gospodja romario od koje sam kupio, pitala me je: "a sta je to? ja ne znam don'o mi muz"
aram Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jel zna neko gde mogu na nađem nekog da mi popravi ram za sliku, al da je čovek od poverenja ?Sto, da nisi bio skoro u Parizu?
eye of the beholder Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gde (pouznano) ima da se kupi adapter za midi SD karticutrazio u prodavnicama u mojoj okolini ali tamo nema!
Kelt Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ja kupio na uglu balkanske i narodnog fronta (tj kraljice natalije), ima radnja, dal je comtrade ili tako nešto. Valjda ih imaju još.
Krotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Meni obično pomogne ovaj sajt :http://www.itsvet.com/komponenteTu ti je popis svih prodavnica IT opreme u Bg i šire, nisam videla adaptere kao posebnu kategoriju, ali možeš da zoveš telefonom , umesto da se cimaš po vrućini <_< .
eye of the beholder Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 (edited) Probao da nadjem na tom sajtu (naravno) medjutim kao sto rece - nema kao posebna kategorija.Ali sad znam gde ima, bicu u prolazu ovih dana tako da ...Hvala drugari! Edited July 6, 2010 by eye of the beholder
pixy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Otkup starog papira, novina... minimalne kolicine, lokacije, cene - ima li neko skorasnje iskustvo u ovom polju?
Ryan Franco Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Gde da pazarim kabanicu za jednodnevnu upotrebu? Bio u snajperu ali tamo imaju neku pelerinu u koju mogu da stanem u duplikatu, treba mi nešto kraće, uže, u đep da se smota.Hvala. :)
ajgor Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Otkup starog papira, novina... minimalne kolicine, lokacije, cene - ima li neko skorasnje iskustvo u ovom polju?Koliko se sećam poslednje posete nekadašnjem Papir servisu na ulazu u Železnik, tražnja za starim papirom je slaba, pa i cena, čini mi se ne više od 2 din/kg. Na tržištu se bitno bolje kotira stari karton, koji se izvozi u Hrvatsku.
Feindouno Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Gde da pazarim kabanicu za jednodnevnu upotrebu? Bio u snajperu ali tamo imaju neku pelerinu u koju mogu da stanem u duplikatu, treba mi nešto kraće, uže, u đep da se smota.Hvala. :)Kod kineza. Ja sam prije 2 godine kupovao na veliko u nekoj radnji od 9 do 99 dinara ili tako nesto pred kraj narodnog fronta, skoro na uglu sa Kneza Milosa.
Hamlet Strašni Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 prodajemBezveze, ja imam punu kucu starih papira, da kupujes mogli smo da se dogovorimo nesto.Sto se tice papir servisa, ima i fora da dolaze na poziv za vecu kolicinu papira, mislim da i placaju u kesu.
Recommended Posts