Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko neki servis za šivaće mašine (još ako bi bio na NBG-u :) ) ?

Posted (edited)

Vidjao neku reklamu preko puta B92edit:valjda je ovo My link

Edited by Kayser
Posted
ima bagat-singer servis prekoputa crkve svetog marka, bulevar kralja aleksandra 36.telefoni :

3239825064 118 16 46

Posted

treba mi 9 stoperica. negde u centru, ima li? pretpostavljam da ima u onim radnjama na terazijama/u kolarcevoj, dve neke sportske radnje, djak i jos neka. koliko to moze da kosta, odnosno da li sigurno znate gde ima, ne zuji mi se po gradu...

Posted
Zemun, ulica neposredno pre pozorišta (iz glavne desno ka Dunavu), prodaju šiv. mašine, rez. delove i mislim da rade i servis.
Posted

Gde mogu da kupim brodsko uže (koje bi služilo kao konopac za penjanje)?

Posted
Ima jedna radnja u Sarajevskoj, s leve strane kad ideš ka centru, ka početku te ulice. Sve vrste užadi i konopaca
Posted (edited)

Da li u Beogradu može da se kupi srebrna glina i DI? I da li je baš paprena kao što kažu?Ako nema ta, može i bakarna i bronzana. :wub:

Edited by FranziskaKafka
Posted (edited)

..našao..

Edited by Kelt
Posted

zna li neko nešto o pleksiglasu? ima li ga u slobodnoj prodaji, na metar, da iseku po želji, u raznim bojama i debljinama? jel dostupan siromašnim smrtnicima?+ kakav je to materijal, kako se ponaša u kućnom ambijentu, jel preosetljiv na oštre predmete i vruće čajeve?

Posted
zna li neko nešto o pleksiglasu? ima li ga u slobodnoj prodaji, na metar, da iseku po želji, u raznim bojama i debljinama? jel dostupan siromašnim smrtnicima?+ kakav je to materijal, kako se ponaša u kućnom ambijentu, jel preosetljiv na oštre predmete i vruće čajeve?
Мислим да једна радња на углу Цвијићеве и Ђушине продаје плексиглас, а остало не знам.
Posted
Joj nesrećo, što se ne seti ovoga mesec dana ranije. Imao sam na tavanu onaj pravi palamar (konopac, ne ono drugo), bar jedno dvadesetak metara, i kako je godinama tu stajalo neupotrebljeno, bacio sam ga. :isuse: A dao bih ti ga za dž.
Posted

Bozemeoprosti kako nas narod kaze za schnabeltier-a / platypus-a ?Nije 'cudnovati kljunas' nego........ ?