Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

ovde je neko nekom prilikom dao sliku otirača sa telefonom, ključevima i novčanikom. gde da kupim? treba mi i za ovde i za selo. upravo sam skontao da mi je novčanik ostao u selu. srećom, potomak sa familijom tamo provodi ove dane pa će sutra da mi donese. krečana hvata maha.

24 minutes ago, đorđe geprat said:

ovde je neko nekom prilikom dao sliku otirača sa telefonom, ključevima i novčanikom. gde da kupim? treba mi i za ovde i za selo. upravo sam skontao da mi je novčanik ostao u selu. srećom, potomak sa familijom tamo provodi ove dane pa će sutra da mi donese. krečana hvata maha.

ja

u ikei sam ga uzeo, al ne vidim da ga sada imaju

Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

On 2. 2. 2024. at 10:37, Stela said:

Ima li neko preporuku za vodoinstalatera na NBG?

Imam ja ali mu ne daj Vinjak i rakiju nikako.

8 hours ago, Блок_64 said:

Imam ja ali mu ne daj Vinjak i rakiju nikako.

Pitam za majstora, kakvi te vinjaci spopali :D.

Nasla u medjuvremenu za to sto mi je trebalo, ali pamtim ako mi opet treba koga da pitam :).

20 hours ago, Valkyrie said:

Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

Ovaj mi se svidja: https://www.instagram.com/p/C3YA00MI3Ax/

Mada, ima da smislim neki za zabranu pusenja. Tipa "Jel mogu da zapalim na prozoru... mozes samo da letis kroz otvoreni prozor" :D 

rekoh ženi za otirač. ona me bacila u dilemu sa "a šta ako izađeš iz kuće i baciš pogled na otirač i skontaš da si izašao bez ključeva?"

tako da, nađoh sličice ta tri rekvizita, odštampah i eno stoji zalepljeno s unutrašnje strane vrata.

žena mi reče da sačuvam, da vremenom mogu da dodam kišobran, cipele (ako krenem s papučama), ............jebi ga

Edited by đorđe geprat

kako funkcioniše samizdat štampanje, koje su štamparije koje bi štampale 100tinjak izdanja knjige, koliko bi to koštalo u totalu(po primerku), grafička priprema, lektori i šta sve već ulazi ili ne ulazi u aranžman

svako iskustvo je dobrodošlo

• 4 weeks later...

Ima neko preporuku gde da one "zaštitne navlake" za kofere. Ne mogu da se smaram sa onim motačima folije na aerodromima. Obaška što malo malo pa ne rade...

• 1 month later...

Ja u medjuvemenu tražim knjigu Upotreba sveta - Nikola Buvije ( nema ni u jednoj  ni online knjižari ni na oglasima , ako je nekome višak i prodao bi , kupujem

• 1 month later...

gde u Novom Sadu da odnesem stare kompjutere i telefone na raciklazu ili sta god da ce vec da rade sa njima samo da se sklone iz moje kuce?

da odgovorim sama sebi E recilkaza 0800-085-085 pa ce vam reci gde su u vasem gradu

u Novom Sadu su preko puta Vera,na cosku

samo uopste ne znam kako mi to odmah nije izaslo u pretrazi a dva dana vec guglam..

odnela sam im dva kompjutera i jedno kuciste plus punu gajbu svacega(5-6 telefona,neki risiver,gomilu slusalica,el. pumpu,stapni mikser...)...i dobila 2x500din vaucer za Univer :D 

• 2 weeks later...

Gdje da nađem starinske ventile za gume od bicikla? Zapravo ventilima ne fali ništa, nego su se raspale gumice. U kraju sam ulazio u par spec. radnji sa titanijumskim bajsovima i opremom i gledaju me kao Marsovca kada pitam.

Nedostaje mi bajs, moji fantastični miksevi u sluškama dok pedaliram u beskraj, a i poželjno je da se razgibam i zategnem uoči ljetnih avantura