kud u maglu Simoviću Posted January 27 Share Posted January 27 nemam pojma o čemu pričaš možda je bolje tako Link to comment
mammy two shoes Posted January 27 Share Posted January 27 ništa naročito strašno, ali si pomislio da ti se obraća neko sa sporta. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 27 Share Posted January 27 ako sam ispao idiot prašćaj nije mi prvi put Link to comment
mammy two shoes Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) nisi, naprotiv. pravi gospodin sa cilindrom. ja sam ispala alapača. Edited January 27 by mammy two shoes Link to comment
mlatko Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) On 27. 1. 2024. at 17:08, Frau Gabrijela said: koliko se plaća stručnom licu, med. tehničaru, kada dođe da da injekciju u kućnim uslovima? sedam injekcija, tj. dana je u pitanju. mali komšija neće da kaže, tj. neće da naplati, a ja bih da platim i da malo častim jer će nam, verovatno, trebati opet. ovako mi je se učinilo lakše nego da jurim nalog za kućnu negu s kraja na kraj grada, a da majka ide svaki dan po terapiju, bilo bi pravo maltretiranje. Posto je komsija, cenim 2.000 ako je blizu, a paket od 7: 10.000 Edited January 28 by mlatko 1 1 Link to comment
Paul Gompitz Posted January 28 Share Posted January 28 On 27. 1. 2024. at 17:08, Frau Gabrijela said: koliko se plaća stručnom licu, med. tehničaru, kada dođe da da injekciju u kućnim uslovima? sedam injekcija, tj. dana je u pitanju. mali komšija neće da kaže, tj. neće da naplati, a ja bih da platim i da malo častim jer će nam, verovatno, trebati opet. ovako mi je se učinilo lakše nego da jurim nalog za kućnu negu s kraja na kraj grada, a da majka ide svaki dan po terapiju, bilo bi pravo maltretiranje. Ako je injekcija koja ide u masno tkivo, a ne u mišić, to može davati bilo ko. 1 Link to comment
Valk Posted January 29 Share Posted January 29 Je li realno da to košta 2000, 30 sekundi traje. Ja sam dala injekciju sestri (u dupe) jer ju je mrzelo da ide do ordinacije. Ima YouTube tutorijal, nije teško. Imam, doduše, i iskustvo sa davanjem iz pena, al tu idu male igle i prilično je automatizovan proces. Link to comment
ToniAdams Posted January 31 Share Posted January 31 On 28. 1. 2024. at 20:06, Paul Gompitz said: Ako je injekcija koja ide u masno tkivo, a ne u mišić, to može davati bilo ko. Ja samo masno tkivo i imam 7 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted January 31 Share Posted January 31 On 27. 1. 2024. at 19:04, kud u maglu Simoviću said: ako sam ispao idiot prašćaj nije mi prvi put Meni si kad sam počela da pišem rekao da samo seljaci zastakljuju terase ili tako nešto a nisam ni pitala za sebe nego za kevu Link to comment
ljuttko Posted January 31 Share Posted January 31 Ja zatvorila debelom folijom, sama ko braća Romi u orlovskom naselju i kako sad da pitam ima li neko dapreporuči majstora il firmu za ono zastakljivanje gde se paneli slažu jedan na drugi ko listovi knjige da popravim malo utisak dok čitate ovo zapravo mi treba i sitna galanterija kojom se na vrata i prozore kače rolotrakaste zavese, izlomila mi se ta plastikica u prvom pokušaju da je namestim. Ima li neko ideju gde to može da se nabavi kao rezervni deo ili da ukradem u Jusku gde sam i kupilana foru, tazgledam zavese i ispalo mi slučajno iz pakovanja 3 Link to comment
đorđe geprat Posted February 1 Share Posted February 1 13 hours ago, ljuttko said: Ja zatvorila debelom folijom, sama ko braća Romi u orlovskom naselju i kako sad da pitam ima li neko dapreporuči majstora il firmu za ono zastakljivanje gde se paneli slažu jedan na drugi ko listovi knjige da popravim malo utisak dok čitate ovo zapravo mi treba i sitna galanterija kojom se na vrata i prozore kače rolotrakaste zavese, izlomila mi se ta plastikica u prvom pokušaju da je namestim. Ima li neko ideju gde to može da se nabavi kao rezervni deo ili da ukradem u Jusku gde sam i kupilana foru, tazgledam zavese i ispalo mi slučajno iz pakovanja moja preporuka je da uradiš što i ja. i valk, ako se ne varam. sve češće viđam na terasama. harmonika 2 Link to comment
ljuttko Posted February 1 Share Posted February 1 7 hours ago, đorđe geprat said: moja preporuka je da uradiš što i ja. i valk, ako se ne varam. sve češće viđam na terasama. harmonika Hvala, moram da razmislim, terasa mi je relativno mala i pošto je visoko prizemlje svako smanjivanje dolaska svetla mi smetaa ove harmonike imam kod komšija i imam utisak da oduzmu i od prostora i od svetlosti. Link to comment
đorđe geprat Posted February 1 Share Posted February 1 ovde kod mene u oliteru je komšija ugradio harmoniku. stan je u visoko prizemlju, na severnoj strani,pitaosam ih kakav im je utisak, zadovoljni su. ja sam na 5 spratu, gledam na zapad, spuštam roletnu iako je harmonika ispružena. mi smo je uzeli jer nam je terasatek nešto preko1 metar u širinu pa nikakvi prozori nisu došli u obzir. a klizna stakla su nam bila preskupa. ne zauzimaju prostor. "debele" su ni a10 cm kada su skiupljene. po dužini, računaj da zauzima otprilike 20% otvora. Link to comment
Stela Posted February 2 Share Posted February 2 Ima li neko preporuku za vodoinstalatera na NBG? Link to comment
Recommended Posts