October 16, 20204 yr 5 minutes ago, Блок_64 said: Napisao je cura egyoticnog izgleda ne ova sto lici na vampira. nije ovaj spot, mada ima sve elemente koje sam naveo u opisu blok broj 5 ima pravo, ona cura je delovala kao neka mesanka rasa, seksije i zivahnije od ivane
October 16, 20204 yr 4 minutes ago, Matilda Ivancic said: nije ovaj spot, mada ima sve elemente koje sam naveo u opisu blok broj 5 ima pravo, ona cura je delovala kao neka mesanka rasa, seksije i zivahnije od ivane a mozda su i pevali na engleskom
October 17, 20204 yr 13 hours ago, Matilda Ivancic said: ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njom prva asocijacija na ovaj opis mi je viborg dalas (ne nalazim bolji snimak spota) Spoiler
October 18, 20204 yr On 17.10.2020. at 11:56, beyoncé said: prva asocijacija na ovaj opis mi je viborg dalas (ne nalazim bolji snimak spota) Hide contents o da, to je to, hvala lepo, a oci monstruma su mi se pomesale sa ovim spotom On 17.10.2020. at 11:56, beyoncé said:
October 18, 20204 yr hvala bogu da nisam ranije videla ove i da mi se nisu mešali ni sa čim oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u ima još lepe egzotike u tom VD spotu - yugo honda (bubnjar, srb-jap križanac, posle je malo svirao sa rambom, a još posle otišao na neku skroz drugu stranu)
October 18, 20204 yr ovo je baš projekat. dosta para slupano, njih sedam nešto peva i svira, snima se iz helikoptera. onda je verovatno ovaj sa crnim očima montirao, a ne vidi ništa kroz ta sočiva.
October 18, 20204 yr 53 minutes ago, beyoncé said: hvala bogu da nisam ranije videla ove i da mi se nisu mešali ni sa čim oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u ima još lepe egzotike u tom VD spotu - yugo honda (bubnjar, srb-jap križanac, posle je malo svirao sa rambom, a još posle otišao na neku skroz drugu stranu) egzotican je i nebriga, kome imamo zahvaliti sto spota uopste ima na yt
October 18, 20204 yr 3 hours ago, beyoncé said: oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u Krajček car : D
November 2, 20204 yr Pravougaone limene tepsije, manje, otprilike format A4? Nisam skoro prolazio kraj limarske radnje u Bulevaru, blizu "Orašca", on je nekada i to imao izlogu, kao i onaj s druge strane ulice, ćošak sa Luke Vukalovića, s tim da ovaj drugi verovatno više ne radi,
November 8, 20204 yr gdje bih u maloprodaji mogla da kupim obicne platnene torbe, a da to nisu stamparije?