Matilda Ivancic Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 5 minutes ago, Блок_64 said: Napisao je cura egyoticnog izgleda ne ova sto lici na vampira. nije ovaj spot, mada ima sve elemente koje sam naveo u opisu blok broj 5 ima pravo, ona cura je delovala kao neka mesanka rasa, seksije i zivahnije od ivane
Блок_64 Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Ja sam mislio da je spot od Del Arno Band ali sam pogresio.
Matilda Ivancic Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 4 minutes ago, Matilda Ivancic said: nije ovaj spot, mada ima sve elemente koje sam naveo u opisu blok broj 5 ima pravo, ona cura je delovala kao neka mesanka rasa, seksije i zivahnije od ivane a mozda su i pevali na engleskom
beyoncé Posted October 17, 2020 Posted October 17, 2020 13 hours ago, Matilda Ivancic said: ime sastava, pesme ciji je snimak pustan cesto na tv, a snimljen na krovu neke visoke bg zgrade (politika, dom omladine...) neka cura egzoticnog izgleda i nekoliko muzicara s njom prva asocijacija na ovaj opis mi je viborg dalas (ne nalazim bolji snimak spota) Spoiler
Matilda Ivancic Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 On 17.10.2020. at 11:56, beyoncé said: prva asocijacija na ovaj opis mi je viborg dalas (ne nalazim bolji snimak spota) Hide contents o da, to je to, hvala lepo, a oci monstruma su mi se pomesale sa ovim spotom On 17.10.2020. at 11:56, beyoncé said:
beyoncé Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 hvala bogu da nisam ranije videla ove i da mi se nisu mešali ni sa čim oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u ima još lepe egzotike u tom VD spotu - yugo honda (bubnjar, srb-jap križanac, posle je malo svirao sa rambom, a još posle otišao na neku skroz drugu stranu)
nisam ja Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 ovo je baš projekat. dosta para slupano, njih sedam nešto peva i svira, snima se iz helikoptera. onda je verovatno ovaj sa crnim očima montirao, a ne vidi ništa kroz ta sočiva.
Matilda Ivancic Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 53 minutes ago, beyoncé said: hvala bogu da nisam ranije videla ove i da mi se nisu mešali ni sa čim oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u ima još lepe egzotike u tom VD spotu - yugo honda (bubnjar, srb-jap križanac, posle je malo svirao sa rambom, a još posle otišao na neku skroz drugu stranu) egzotican je i nebriga, kome imamo zahvaliti sto spota uopste ima na yt
napadaj Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 3 hours ago, beyoncé said: oči monstruma su verovatno pozajmili iz x-files, mislim da je već išla u to vreme na tv-u Krajček car : D
ZeeGerman Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 (edited) ... Edited October 19, 2020 by ZeeGerman Greska
ajgor Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Pravougaone limene tepsije, manje, otprilike format A4? Nisam skoro prolazio kraj limarske radnje u Bulevaru, blizu "Orašca", on je nekada i to imao izlogu, kao i onaj s druge strane ulice, ćošak sa Luke Vukalovića, s tim da ovaj drugi verovatno više ne radi,
ajgor Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 44 minutes ago, renne said: U Lidlu Hvala, odoh sutra
morgana Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 gdje bih u maloprodaji mogla da kupim obicne platnene torbe, a da to nisu stamparije?
Recommended Posts