Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

odličan je glovo za te stvari, mnoga je baklava poslata na drugi kraj grada za vrijeme vanrednog stanja

• Replies 8.3k
  • Views 830.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

1 hour ago, Shitgenstein said:

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

na kupindu.

11 hours ago, Shitgenstein said:

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Ovo je za koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.796597,20.4772866,3a,36.1y,76.46h,89.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR2WAm_Kmhc2ipVEqLqR4fw!2e0!7i13312!8i6656

A ovo za stampanje a imaju i koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.7979845,20.4797428,3a,46.9y,156.59h,85.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0trXNesHcJ8z0x3OqCnu2Q!2e0!7i13312!8i6656

Edited by djeneralche

Neka apoteka koja ima Atarax?

Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Ja viđao u uradi sam, ali sam kupio u Tapetinu neki bambus print...

.... Shiit has hit the fan!

To beše ona radnja ispod Skupštine?

To beše ona radnja ispod Skupštine?
U Kosovskoj, bliža Nušićevoj

Imaju i sajt.
Ja zadovoljan

OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! :)

OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! [emoji4]

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao [emoji17]

21 hours ago, Frank Pembleton said:

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao emoji17.png

Voda sa malo sapunice?

osim u zavodu za javno zdravlje (bulevar despota stefana), može li se još negde u beogradu uraditi sanitarni pregled?

da li to rade privatne klinike ili domovi zdravlja (recimo dom zdravlja voždovac)?