Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

odličan je glovo za te stvari, mnoga je baklava poslata na drugi kraj grada za vrijeme vanrednog stanja

• Replies 8.2k
  • Views 802k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

1 hour ago, Shitgenstein said:

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

na kupindu.

11 hours ago, Shitgenstein said:

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Ovo je za koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.796597,20.4772866,3a,36.1y,76.46h,89.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR2WAm_Kmhc2ipVEqLqR4fw!2e0!7i13312!8i6656

A ovo za stampanje a imaju i koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.7979845,20.4797428,3a,46.9y,156.59h,85.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0trXNesHcJ8z0x3OqCnu2Q!2e0!7i13312!8i6656

Edited by djeneralche

Neka apoteka koja ima Atarax?

Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Ja viđao u uradi sam, ali sam kupio u Tapetinu neki bambus print...

.... Shiit has hit the fan!

To beše ona radnja ispod Skupštine?

To beše ona radnja ispod Skupštine?
U Kosovskoj, bliža Nušićevoj

Imaju i sajt.
Ja zadovoljan

OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! :)

OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! [emoji4]

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao [emoji17]

21 hours ago, Frank Pembleton said:

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao emoji17.png

Voda sa malo sapunice?

osim u zavodu za javno zdravlje (bulevar despota stefana), može li se još negde u beogradu uraditi sanitarni pregled?

da li to rade privatne klinike ili domovi zdravlja (recimo dom zdravlja voždovac)?