Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

odličan je glovo za te stvari, mnoga je baklava poslata na drugi kraj grada za vrijeme vanrednog stanja

Posted

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Posted

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

Posted
1 hour ago, Shitgenstein said:

Takođe, gde mogu da nađem neke Coraxove zbirke karikatura osim polovne?!?!?! Sve što nađoh je rasprodato.

na kupindu.

Posted (edited)
11 hours ago, Shitgenstein said:

Imate li da predložite štampariju na Vračaru ili Dorćolu koja bi mogla kvalitetno da odštampa u boji i tvrdo koriči (disertaciju)?

Ovo je za koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.796597,20.4772866,3a,36.1y,76.46h,89.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR2WAm_Kmhc2ipVEqLqR4fw!2e0!7i13312!8i6656

A ovo za stampanje a imaju i koricenje

https://www.google.rs/maps/@44.7979845,20.4797428,3a,46.9y,156.59h,85.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1s0trXNesHcJ8z0x3OqCnu2Q!2e0!7i13312!8i6656

Edited by djeneralche
Posted

Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Posted
Gde su najjeftinije one folije za prozore "za privatnost". Nikakvi vitraži ili sl. nikakvi geometrijski motivi i šare... najjednostavnije moguće samo da ne može da se vidi kroz prozor.

Ja viđao u uradi sam, ali sam kupio u Tapetinu neki bambus print...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

To beše ona radnja ispod Skupštine?

Posted
To beše ona radnja ispod Skupštine?
U Kosovskoj, bliža Nušićevoj

Imaju i sajt.
Ja zadovoljan

Posted

OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! :)

Posted
OK, hvala puno, imaju i sajt, sad videh, a imaju i one jednostavne folije koje mi trebaju! [emoji4]

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao [emoji17]

Posted
21 hours ago, Frank Pembleton said:

A i objasne trik za lako postavljanje, koji ja nisam znao emoji17.png

Voda sa malo sapunice?

Posted

osim u zavodu za javno zdravlje (bulevar despota stefana), može li se još negde u beogradu uraditi sanitarni pregled?

da li to rade privatne klinike ili domovi zdravlja (recimo dom zdravlja voždovac)?