Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

mi imali taj dajmo, crveni. i kuckali i lepili na svasta pokuci dok nismo potrosili traku. svi sve kucali malim slovima, bilo jednostavnije nahajcati mala nego velika slova. potrosili traku ocasposla na gluposti i nikad pazarili novu - ne toliko zbog kinte koliko zbog toga sto je proces bio spor i dosadan. 

a ova zumbalica za metal je kao i sve ostalo na internetu - na videu nista lakse a realnost jebiga.... :cry: 

Related image

Posted (edited)
19 hours ago, gospa buba said:

muchitelji. zelim sve to, i da kleshem i trake i sve :cry:

sent from bubamoto

Ma, sad možeš sve to uz pomoć bubamotoa. 

Stara tehnologija je loša i stara. Nova je bolja.

Edited by Bujodrag
  • 2 weeks later...
Posted

O jbt [emoji1787]

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

• 1 month later...
Posted

gdje bih mogla da kupim medicinski benzin, ne nalazim ga u apotekama?

Posted

Pozdrav,gde se mogu naci ovakve zastite za vrat? Ne znam imaju li neki drugaciji naziv mozda.b5002d606613447289362e1de1944ff4.jpg

Posted
Pozdrav,gde se mogu naci ovakve zastite za vrat? Ne znam imaju li neki drugaciji naziv mozda.b5002d606613447289362e1de1944ff4.jpg

Mozda u sportskim radnjama. Ja sam nesto slicno nabavila preko Sport Directa kada sam narucivala neke stvari, samo u zenstvenijim bojama smile.png

Posted

Mozda u sportskim radnjama. Ja sam nesto slicno nabavila preko Sport Directa kada sam narucivala neke stvari, samo u zenstvenijim bojama smile.png

Hvala puno,sad sam pogledao i ima. :)
Posted
1 hour ago, SamoDaIma said:

zove se neck warmer

imaš u sport vision-u, i mnogo bolji izbor na ebay/aliju

https://www.sportvision.rs/grejac-za-vrat/rnm/

• 3 weeks later...
Posted

jel neko cuo da neko negde u beogradu uci shuffle dance? ne mogu da izbunarim na netu nijednu skolu safla, a to mi je rezolucija novegodine 2020. probala sam sama, ne ide. 

Posted

Ma samo šafluj. 

Ne deluje toliko komplikovano. 

Ja samo fristajl cepam. :lolol: