Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

mi imali taj dajmo, crveni. i kuckali i lepili na svasta pokuci dok nismo potrosili traku. svi sve kucali malim slovima, bilo jednostavnije nahajcati mala nego velika slova. potrosili traku ocasposla na gluposti i nikad pazarili novu - ne toliko zbog kinte koliko zbog toga sto je proces bio spor i dosadan. 

a ova zumbalica za metal je kao i sve ostalo na internetu - na videu nista lakse a realnost jebiga.... :cry: 

Related image

[emoji38]ol:

19 hours ago, gospa buba said:

muchitelji. zelim sve to, i da kleshem i trake i sve :cry:

sent from bubamoto

Ma, sad možeš sve to uz pomoć bubamotoa. 

Stara tehnologija je loša i stara. Nova je bolja.

Edited by Bujodrag

• 2 weeks later...

O jbt [emoji1787]

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

• 1 month later...

gdje bih mogla da kupim medicinski benzin, ne nalazim ga u apotekama?

Pozdrav,gde se mogu naci ovakve zastite za vrat? Ne znam imaju li neki drugaciji naziv mozda.b5002d606613447289362e1de1944ff4.jpg

Pozdrav,gde se mogu naci ovakve zastite za vrat? Ne znam imaju li neki drugaciji naziv mozda.b5002d606613447289362e1de1944ff4.jpg

Mozda u sportskim radnjama. Ja sam nesto slicno nabavila preko Sport Directa kada sam narucivala neke stvari, samo u zenstvenijim bojama smile.png

Mozda u sportskim radnjama. Ja sam nesto slicno nabavila preko Sport Directa kada sam narucivala neke stvari, samo u zenstvenijim bojama smile.png

Hvala puno,sad sam pogledao i ima. :)
1 hour ago, SamoDaIma said:

zove se neck warmer

imaš u sport vision-u, i mnogo bolji izbor na ebay/aliju

https://www.sportvision.rs/grejac-za-vrat/rnm/

zove se neck warmer

imaš u sport vision-u, i mnogo bolji izbor na ebay/aliju

https://www.sportvision.rs/grejac-za-vrat/rnm/

Hvala druze,proverio sam i tamo.
I da kazem takodje,dosta je i povoljnije. :)
Nisam imao predstavu kako se to zove,ali saznao sam i to. :)
  • 3 weeks later...

jel neko cuo da neko negde u beogradu uci shuffle dance? ne mogu da izbunarim na netu nijednu skolu safla, a to mi je rezolucija novegodine 2020. probala sam sama, ne ide. 

Ma samo šafluj. 

Ne deluje toliko komplikovano. 

Ja samo fristajl cepam. :lolol:

sebe vise zamisljam ovako :D