namenski Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 16 minutes ago, foto said: Bilo to skupo zezanje. Bar za SFRJot. Ja ga se ne secam kao skupog nego kao zametnog, dok iskucas, itd, itd... Doduse stizao trebovan sa kanc. materijalom, po nekim tamo Geozavodima, Halliburtonima i ostalim Iracima, za obelezavanje uzoraka i svega i svacega... Mada i sa onim napravama koje sam gore postavio isto zna da bude dosada ziva...
Frank Pembleton Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Bilo to skupo zezanje. Bar za SFRJot. Sad je hipsteraj... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 48 minutes ago, foto said: Bilo to skupo zezanje. Bar za SFRJot. +1 ćale jednom doneo kući zbog radi nečega i nisu mi dali da iskucam simovićtm i zalepim na vrata sobe, već sam morao da se zadovoljim izvedenim nadimkom od 4 slova plus je traka bila crvena
Frank Pembleton Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Nateraćete me da naručim sa alija ovo... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 prijavljujem se da mi otkucaš simović da ispunim detinju želju
Bujodrag Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 32 minutes ago, namenski said: Ja ga se ne secam kao skupog nego kao zametnog, dok iskucas, itd, itd... Doduse stizao trebovan sa kanc. materijalom, po nekim tamo Geozavodima, Halliburtonima i ostalim Iracima, za obelezavanje uzoraka i svega i svacega... Mada i sa onim napravama koje sam gore postavio isto zna da bude dosada ziva... A deda je baš davno imao samolepljivu crnu traku na kojoj je mogao da nekom spravom utisne slova i simbole pa da to onda zalepi kao natpis. On je bio neki kurac od direktora u Montaži.
Frile Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 ovo: dymo label maker Mada ja se sećam da je sprava bila masivnija, profi, a ne ta bedna plastika. Garant i danas čuči negde na tavanu sa praznim trakama; crnim, plavim, crvenim i zelenim. Nije bilo naših slova, to je bio problem. Čini mi se da nije bilo ni jedinice (cifre), nego se umesto nje kucalo slovo I
namenski Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 (edited) Dymo!!! Jebemgauglavu, nikako da se setim, hvala Edit: jaka kuca, i danas postoje, glavna su konkurencija Brady-ju... Edited October 11, 2019 by namenski
Frank Pembleton Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 prijavljujem se da mi otkucaš simović da ispunim detinju željuMože al za sobu u bloku [emoji6]... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 muchitelji. zelim sve to, i da kleshem i trake i sve sent from bubamoto
nisam ja Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 A kači teo na video traku da ispišeš da bude ko iz fabrike onda su se slova preslikavala sa one folije.
vememah Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 (edited) Aha, letraset, i on je bio redak i dragocen. Edited October 11, 2019 by vememah
Recommended Posts