Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
čaša za pivo, ne krigla. Pristojne veličine, merkator prodaje naprstak.
Idea prodaje za oko 700 din Luminarcove komplete od 3 case.
Posted
Jel ima neko ko zna kakvo je to naselje Padina u Brace Jerkovic, i jos ako bi mogao da mi to pinpointuje na Google Earth? Pomozite Vasi.
28vzlo8.jpg
Posted
Jel ima neko ko zna kakvo je to naselje Padina u Brace Jerkovic, i jos ako bi mogao da mi to pinpointuje na Google Earth? Pomozite Vasi.
Ha ha 'oćeš da ti pokažem gde je kuća Dude Ivkovića?
Posted

Ne znam gde mu je kuća ali znam gde mu je zamak. Malo dalje od toga, u VML. Premeravao sam mu dvorište toga u nekoj geodetskoj akciji pre kojih 12-13 godina, dok je još bio u izgradnji. Imao je neki besni metalni šiljak na krovu.

Posted
Kupujem kombinovani frizider. Ovako nesto. Zna li neko gdje ima jeftina trgovina bijele tehnike?
Ja pikirao ovo. Na preporuku nekog drugara koji je u tom stručnim vodama, a pre nekoliko godina, krenuo sam da izbegavam Gorendže, i fokusirao se na Beko. Klima i šporet šljakaju bez greške od tada, sasvim zadovoljan.
Posted

hvala hvala!
Posted

Bilo je to već na forumu, al ne mogu da nađem.Da li je moguće promeniti mesto gde vadiš izvod iz matične knjige i potvrdu o državljnstvu?Drugarici je otac rođen u nekom selu kod Obrenovca. Poslednjih x godina u toj mesnoj kancelariji na izdavanju pomenutih potvrda radi žena koja je bukvalno luda. Da vam ne prepičavam kakve je sve neprilike imala sa njom, poenta je da bi jednom za svagda da se trsi bede i prebaci te dosijee u Beograd, gde je prijavljena i gde živi. Postoji li mogućnost za to i koja je procedura?

Posted (edited)
Bilo je to već na forumu, al ne mogu da nađem.Da li je moguće promeniti mesto gde vadiš izvod iz matične knjige i potvrdu o državljnstvu?Drugarici je otac rođen u nekom selu kod Obrenovca. Poslednjih x godina u toj mesnoj kancelariji na izdavanju pomenutih potvrda radi žena koja je bukvalno luda. Da vam ne prepičavam kakve je sve neprilike imala sa njom, poenta je da bi jednom za svagda da se trsi bede i prebaci te dosijee u Beograd, gde je prijavljena i gde živi. Postoji li mogućnost za to i koja je procedura?
Не постоји законска могућност да се за некога ко је уписан у РС у књиге промени књига уписа. Једино што је могуће је када је неко из некадашњих република добио наше држављанство.Меуђутим, у догледно време ће, ступањем на снагу новог закона о матичним књигама бити могуће извадити извод из МКР у било којој општини која је у мрежи. Што се тиче држављанства слична ствар би требало да буде омогућена такође пошто је то надлежност МУП-а мада је прича са држављанствима компликованија. Edited by dusan1975
Posted

Poznajete li nekoga iz Uroševca ili Gnjilana?

Posted

vasudeva, bices komsija dude ivkovica i mog bivseg automehanicara keleta iz cvetanove cuprije?btw, mnoooogo gadan kraj. cestitke, svejedno:)

Posted

e da. treba da kupim brikete za lozenje (grejanje) ali ne mogu da nadjem nigde one manje, precnika i duzine ne vece od 6x6 cm. svi prodaju neke kapitalce tipa 9 x 20 itd.help!?

Posted
vasudeva, bices komsija dude ivkovica i mog bivseg automehanicara keleta iz cvetanove cuprije?btw, mnoooogo gadan kraj. cestitke, svejedno:)
Aaa, ne, odustali smo od Padine, suvise je izolovano.Odlucili smo se za pocetak Mirijeva. Duda Ivkovic ce morati da se snadje bez mene.
Posted
imam isti slucaj, i to resavam telefonski, trazim instrukcije za placanje, platim u posti i posle nekoliko dana stize drzavljanstvo postom.
Posted
e da. treba da kupim brikete za lozenje (grejanje) ali ne mogu da nadjem nigde one manje, precnika i duzine ne vece od 6x6 cm. svi prodaju neke kapitalce tipa 9 x 20 itd.help!?
imas u uradi sam na karaburmi varitech-ove brikete koji su manji i od tih dimenzija koje pominjes. izuzetan kvalitet, pristojna cena. ako ti treba veca kolicina, poslacu ti na pm broj mobilnog tipa koji ih ima na stovaristu.