July 3, 20177 yr definiši preskupa kinezi cca 300€, bosal je moja preporuka unapred utvrdi sve, ne oko vrata, već zidarske radove da li su potrebni i koliko obimni, da li imaš deo iznad vrata koji nije zid(beton) i kako će on biti rešen... da ne bude da grunu pur penu u dovratak i ćao đaci na kraju taj bosal ispadne najbolji/najpovoljniji
July 3, 20177 yr +1 za Bosal Dodju ranije izmere sve i odrede kako i sta, kad bude ugradnja, obloze unutrasnjost stana najlonom, skinu i odnesu stara vrata, montiraju nova, pociste za sobom. O izolaciji necu ni da pricam, kad neko pozvoni skoro i da se ne cuje napolju. Sent from my iPhone using Tapatalk
July 11, 20177 yr Zna li neko gde u srbiji relativno jeftino izraditi istorijsku repliku noza tj bodeza? Kovaci, kovacnice itd
July 11, 20177 yr Majstor Goran Antanaskovic Beca iz Grdelice http://www.kupujemprodajem.com/Izrada-lovackih-nozeva-47536760-oglas.htm
July 11, 20177 yr Neki bolji onaj "oklop" za transport odijela, da se ne gužva, ne one kineske "300 kinti" providna folija varijante. Nekad je Samsonite furao solidne, ali nisam ih vidio desetak godina.
July 11, 20177 yr Ја само спакујем одело у обичан кофер, и кад допутујем окачим одело у купатило и пустим врелу воду да се напари, кроз пар минута буде као опеглано.
August 25, 20177 yr koliko kosta mesing na trzistu sekundarnim sirovinama? Edited August 25, 20177 yr by ivy
August 26, 20177 yr Prolazio sam pored otpada pre neki dan, ako se dobro sećam bilo je nešto 210-220 dinara mesing
October 3, 20177 yr Da li se negde u gradskom podrucju Beograda prodaju kancelarijski stitnici za pod poput ovog na slici? Ne bih da idem do Vrcina kod mrskih Svedjana ako bas ne moram, a samo da bih uzeo 4 komada.
October 3, 20177 yr jysk https://jysk.rs/radna-soba/kancelarija-raz/podloga-za-st-redsted-90x120-sloz#store_stock
October 4, 20177 yr Da li negde mogu jos uvek da se nadju patrone za brijac Gillete Sensor Excel? Proverio sam u Liliju/DM/buvljaku na NBG/Limundo/Kupindo/Kupujemprodajem. Ili mi ne gine narucivanje sa ebay?