kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 definiši preskupa kinezi cca 300€, bosal je moja preporuka unapred utvrdi sve, ne oko vrata, već zidarske radove da li su potrebni i koliko obimni, da li imaš deo iznad vrata koji nije zid(beton) i kako će on biti rešen... da ne bude da grunu pur penu u dovratak i ćao đaci na kraju taj bosal ispadne najbolji/najpovoljniji
Behemoth Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 +1 za Bosal Dodju ranije izmere sve i odrede kako i sta, kad bude ugradnja, obloze unutrasnjost stana najlonom, skinu i odnesu stara vrata, montiraju nova, pociste za sobom. O izolaciji necu ni da pricam, kad neko pozvoni skoro i da se ne cuje napolju. Sent from my iPhone using Tapatalk
kurjak92 Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Zna li neko gde u srbiji relativno jeftino izraditi istorijsku repliku noza tj bodeza? Kovaci, kovacnice itd
Matilda Ivancic Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Majstor Goran Antanaskovic Beca iz Grdelice http://www.kupujemprodajem.com/Izrada-lovackih-nozeva-47536760-oglas.htm
James Marshall Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Neki bolji onaj "oklop" za transport odijela, da se ne gužva, ne one kineske "300 kinti" providna folija varijante. Nekad je Samsonite furao solidne, ali nisam ih vidio desetak godina.
vathra Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 Ја само спакујем одело у обичан кофер, и кад допутујем окачим одело у купатило и пустим врелу воду да се напари, кроз пар минута буде као опеглано.
ivy Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 (edited) koliko kosta mesing na trzistu sekundarnim sirovinama? Edited August 25, 2017 by ivy
Garnirung Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Prolazio sam pored otpada pre neki dan, ako se dobro sećam bilo je nešto 210-220 dinara mesing
KnightLore Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Da li se negde u gradskom podrucju Beograda prodaju kancelarijski stitnici za pod poput ovog na slici? Ne bih da idem do Vrcina kod mrskih Svedjana ako bas ne moram, a samo da bih uzeo 4 komada.
yabadaba Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 jysk https://jysk.rs/radna-soba/kancelarija-raz/podloga-za-st-redsted-90x120-sloz#store_stock
KnightLore Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Hvala za jysk. Ne znam kako sam preskocio taj artikal na njihovom sajtu
basketas Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Da li negde mogu jos uvek da se nadju patrone za brijac Gillete Sensor Excel? Proverio sam u Liliju/DM/buvljaku na NBG/Limundo/Kupindo/Kupujemprodajem. Ili mi ne gine narucivanje sa ebay?
Recommended Posts