gospa buba Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 de se sad kupuju obrasci? poshto nema shumadije i savrene administracije? tipa prijava za upis u shkolu...
ajgor Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 de se sad kupuju obrasci? poshto nema shumadije i savrene administracije? tipa prijava za upis u shkolu... Službeni glasnik, često obrasce prodaju i papirnice u okolini škole.
Svarog Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 (edited) Rade, eno im baza ispod novog mosta Da ne znas mozda da li dolaze na adresu? Ili mora da im se odnese. (imam neki umrli bojler, mogu al me mrzi da prebacujem ja) Edited May 11, 2017 by Svarog
renne Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Pre su dolazili, to sigurno znam, ali valjalo bi ipak proveriti
Duci Simonovic Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Najlakši način da platim porez na kupljen auto u bgu? U kolko dana može da se završi priča? Jel ima neka agencija koja to može da mi odradi?
banatjanin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 potrebna mi je dobra outdoor radnja ili mesto na kome klincu mogu da pazarim dobar ranac i bater lampu koja se nosi na čelu druga stvar - neka andrmolja koja se zove spiner (pomama za time), klinac mi se žali da on može samo kineske da nađe i da ne valjaju. zna li možda neko ima li toga van on line naručivanja?
namenski Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 druga stvar - neka andrmolja koja se zove spiner (pomama za time), klinac mi se žali da on može samo kineske da nađe i da ne valjaju. zna li možda neko ima li toga van on line naručivanja? Ako je spiner jedno trokrako sranje sa tckicem u sredini, pa drzis sa dva prsta i motas, okreces, pre par dana sam jedan zaplenio i bacio.Neopevani kretenizam, mada kad covek proba par minuta ima nesto... :D Preporuka izbegavati, zaista davno nisam video besmisleniju mamiparu za klince.
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) potrebna mi je dobra outdoor radnja ili mesto na kome klincu mogu da pazarim dobar ranac i bater lampu koja se nosi na čelu gora, prekoputa novog merkatora. između yumbes(valjda se tako zove) banke i crkve, siva zgradae bulzođi 123v Edited June 6, 2017 by kud u maglu Simoviću
banatjanin Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Ako je spiner jedno trokrako sranje sa tckicem u sredini, pa drzis sa dva prsta i motas, okreces, pre par dana sam jedan zaplenio i bacio. Neopevani kretenizam, mada kad covek proba par minuta ima nesto... :D Preporuka izbegavati, zaista davno nisam video besmisleniju mamiparu za klince. ti kao da nisi imao igračke kad si bio klinac? mislim, ozbiljno mi je draže da ga vidim da vrti andrmolju, nego da njaka igrice ceo dan. mi smo pravili pljuce od cevi bojlera, praćke i šurikene od lima. spiner mi izgleda potpuno benigno u svakom smislu gora, prekoputa novog merkatora. između yumbes(valjda se tako zove) banke i crkve, siva zgrada e bulzođi 123v to mi treba! thnx Edited June 6, 2017 by banatjanin
darling Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 potrebna mi je dobra outdoor radnja ili mesto na kome klincu mogu da pazarim dobar ranac i bater lampu koja se nosi na čelu iglusport u uzun mirkovoj
namenski Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) ti kao da nisi imao igračke kad si bio klinac? mislim, ozbiljno mi je draže da ga vidim da vrti andrmolju, nego da njaka igrice ceo dan. mi smo pravili pljuce od cevi bojlera, praćke i šurikene od lima. spiner mi izgleda potpuno benigno u svakom smislu Naglasak je, i problem u boldovanom :)Pravljenje je zapusteno. A tesko da ima benigne igracke danas kada je i Lego poceo da ratuje, bas kao sto se i celodnevno njakanje igrica/idiotizama ne leci novim idiotizmom. Al, jebiga, nase je da cutimo, trpimo i pratimo modu E, necemo Edit: sad videh, bolju lampu za na glavu, mislim ozbiljniju, pogledaj u nekoj od radnji sa takozvanom HTZ opremom ili boljim alatom. Edited June 6, 2017 by namenski
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 iglusport u uzun mirkovojš +1 a imaju i scarpu, najbolje patike usvijet možeš i sebe da ponoviš, "krenuo klincu da uzmem, a ove bile na sniženju pa i njih uzeh"
vathra Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Зна ли неко где има да се купи, или рецепт како да се направи, сапуница за оно дување балончића? Прешли смо са оних малих округлих, на оне дугачке елипсасте, и сад на онај троугласти на отварање који сере балоне од 30цм. Ова два нова већа гутају сапуницу, и то мора да се добро направи.
Recommended Posts