renne Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Bio je dobar izbor u Hipermarketu u merkatoru, hamina tipa 1200 dinara, meni jedna taka služi već osam godina
Frank Pembleton Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Realno bolje kupiti tako neke jeftinije i više komada. Pošto među ovim skupljim ima takvih prevara samo tako. Obrati pažnju na unutrašnje pregrade. Ja sam viđao sasvim dobre i u Rodi ... ....shit has hit the fan...
katamaran Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 (edited) Ja sam uzeo natec za 17-icu negde kod 25. maja. Nije prodavnica nego neko predstavnistvo. edit: ovde mozes da probistris ponudu http://www.itsvet.com/kategorija/torbe/carrybag Edited April 18, 2017 by katamaran
banatjanin Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 kul, idem prvo do merkatora, pa ako ne nađem dalje hvala vam
Timmy Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 CBT ili centar bele tehnike. Skoro smo kupovali koleginici za poklon, kazu da je fin izbor bio, a jeftnije i lepe.
kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 kul, idem prvo do merkatora, pa ako ne nađem dalje hvala vam nema potrebe da se cimaš, bio ja danas izbor nikakav, jedna crna torba oko 1500, i jedan tip ranca za oveće 15+
Roger Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 (edited) Već godinama se ložim da nabavim stare dobre šangajke ili warrior sneakers (originalan naziv) .Svojevremeno je celoj ekipi ortakova keva donosila budzašto iz Česke https://www.aliexpress.com/store/product/Plus-Size-35-44-Fashion-Sneakers-Warrior-shoes-Unisex-men-s-women-s-Sports-Shoes-WARRIOR/1110577_32210973858.html Danas sam video da postoje i "modernije" boje (crvena ,zelena) pa sam se još više uspalio,ali sam jedva našao ovaj link na kom nema moje veličine -46 . Ima li neko ideju gde da pazarim iz prve ruke ? Unapred zahvalan.... Edited April 24, 2017 by Roger
đorđe geprat Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 treba mi 1 navigacija za auto. po ceni i mogućnostima primerena mojoj 30 godina staroj vektri. trebalo bi da sledećeg meseca cunjam po srbiji pa da ne (za)lutam. dovoljno je da ima mapu srbije i da radi kada se stavi ispred šoferšajbne. ništa drugo.
renne Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 bilo koji android telefon sa google maps radi posao u današnje vreme
renne Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Ne znam koliko se u danasnje vreme isplati kupovina zasebne navigacije
Skyhighatrist Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 Samo nemoj Blueberry. Moj komša ima neki Prestigio, kaže da razbija po selima (on je vazda u nekim pustopoljinama), nije bila ni skupa (nešto oko 50e), ali je bez mapa. Mape se kupuju odvojeno, ili se budže nekim narodnim metodama, znaće internet više o tome... Garmin Nuvi je klasika, ali košta jače od 100 evrića.
Блок_64 Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) treba mi 1 navigacija za auto. po ceni i mogućnostima primerena mojoj 30 godina staroj vektri. trebalo bi da sledećeg meseca cunjam po srbiji pa da ne (za)lutam. dovoljno je da ima mapu srbije i da radi kada se stavi ispred šoferšajbne. ništa drugo. Изволи http://www.dsmarket.rs/gps-navigacija/view-all-products.html Edited May 9, 2017 by Блок_64
Đipalo Junuz Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Da li oni "keš za treš" ili kao se već zovu još rade? Ili postoji neka druga firma koja skuplja/otkupljuje elektro-otpad? Imamo u preduzeću kubik uginule tehnike...
Recommended Posts