Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Bio je dobar izbor u Hipermarketu u merkatoru, hamina tipa 1200 dinara, meni jedna taka služi već osam godina

Posted

Realno bolje kupiti tako neke jeftinije i više komada.

Pošto među ovim skupljim ima takvih prevara samo tako.

Obrati pažnju na unutrašnje pregrade.

Ja sam viđao sasvim dobre i u Rodi ...

....shit has hit the fan...

Posted

kul, idem prvo do merkatora, pa ako ne nađem dalje

hvala vam

Posted

CBT ili centar bele tehnike. Skoro smo kupovali koleginici za poklon, kazu da je fin izbor bio, a jeftnije i lepe.

Posted

kul, idem prvo do merkatora, pa ako ne nađem dalje

hvala vam

nema potrebe da se cimaš, bio ja danas

izbor nikakav, jedna crna torba oko 1500, i jedan tip ranca za oveće 15+

Posted (edited)

Već godinama se ložim da nabavim stare dobre šangajke ili warrior sneakers (originalan naziv) .Svojevremeno je celoj ekipi ortakova keva donosila budzašto iz Česke

https://www.aliexpress.com/store/product/Plus-Size-35-44-Fashion-Sneakers-Warrior-shoes-Unisex-men-s-women-s-Sports-Shoes-WARRIOR/1110577_32210973858.html

Danas sam video da  postoje i "modernije" boje (crvena ,zelena) pa sam se još više uspalio,ali sam jedva našao ovaj link na kom nema moje veličine -46 .

Ima li neko ideju gde da pazarim iz prve ruke ?
Unapred zahvalan....
Edited by Roger
  • 3 weeks later...
Posted

treba mi 1 navigacija za auto. po ceni i mogućnostima primerena mojoj 30 godina staroj vektri. trebalo bi da sledećeg meseca cunjam po srbiji pa da ne (za)lutam.  dovoljno je da ima mapu srbije i da radi kada se stavi ispred šoferšajbne. ništa drugo.

Posted

bilo koji android telefon sa google maps radi posao u današnje vreme

Posted

to znam, rečeno mi je. pitam za ovu varijantu.

Posted

Ne znam koliko se u danasnje vreme isplati kupovina zasebne navigacije

Posted

Samo nemoj Blueberry. Moj komša ima neki Prestigio, kaže da razbija po selima (on je vazda u nekim pustopoljinama), nije bila ni skupa (nešto oko 50e), ali je bez mapa.

Mape se kupuju odvojeno, ili se budže nekim narodnim metodama, znaće internet više o tome...

Garmin Nuvi je klasika, ali košta jače od 100 evrića.

Posted (edited)

treba mi 1 navigacija za auto. po ceni i mogućnostima primerena mojoj 30 godina staroj vektri. trebalo bi da sledećeg meseca cunjam po srbiji pa da ne (za)lutam.  dovoljno je da ima mapu srbije i da radi kada se stavi ispred šoferšajbne. ništa drugo.

Изволи

http://www.dsmarket.rs/gps-navigacija/view-all-products.html

Edited by Блок_64
Posted

Da li oni "keš za treš" ili kao se već zovu još rade? Ili postoji neka druga firma koja skuplja/otkupljuje elektro-otpad? Imamo u preduzeću kubik uginule tehnike...