March 4, 20178 yr Evo dokaznog materijala :) Edit. Ne da se slika zakačiti. File too big to be uploaded. Kad se dokopam kompa... Jesu bili pristojni, đentlmeni? Mislim vatrogasci?
March 4, 20178 yr Exhibit No 1: Nemogući ste :)Nisam bila još. Kandidatura SJ, poso-kuća-FEST, itakoto.Od nedelje. P.S. Duci, izdao si Emiliju Popadić. Edited March 4, 20178 yr by pt 2.0
March 4, 20178 yr gde da nadjem takav NASA amblem za prisiti? dosao da pitam u vezi led traka. kako ih napajati ako ih isecem na dimenzije koje mi odgovaraju? je l radio to neko ili da guglam?
March 4, 20178 yr gde da nadjem takav NASA amblem za prisiti? ici ce pt i u nasu, garantovano. samo da se seti kad bude tamo :D znam je ^_^ Edited March 4, 20178 yr by gospa buba
March 4, 20178 yr gde da nadjem takav NASA amblem za prisiti?dosao da pitam u vezi led traka. kako ih napajati ako ih isecem na dimenzije koje mi odgovaraju? je l radio to neko ili da guglam?radio meni majstoral nisam bio tu <_< uglavnom, može
March 4, 20178 yr ja sam bila kad je radio majstor, otfikari i prikachi tu gde je otfikario. oni likovi na buvljaku shto prave rasvetu, na licu mesta ti razmere koliko ti treba i urade i inastalacijicu i prekidach, shta god hocesh.
March 4, 20178 yr ja nemam takav buvljak :( il cu da ga nadjem il cu da izguglam resenje :) ima nasa i space patcheva na kinsekom online buvljaku dok pt ne stigne tamo
March 4, 20178 yr gde da nadjem takav NASA amblem za prisiti? Na izvoru ili kod dilera. Edip: naravno, Ali je uvek opcija Edited March 4, 20178 yr by Skyhighatrist
March 4, 20178 yr ja nemam takav buvljak :( il cu da ga nadjem il cu da izguglam resenje :) ima nasa i space patcheva na kinsekom online buvljaku dok pt ne stigne tamo jao izvini, stalno zaboravim. meni je nash svako ko je nash, pa i ti. time automatski stichesh sva prava i na nash buvljak :D
March 4, 20178 yr Na izvoru ili kod dilera. Edip: naravno, Ali je uvek opcija thanx, Space Explorer patch mi je super :D nisam nikad narucivao sa amazona
March 4, 20178 yr A jebitese sa ovom NASA prodavnicom, sad moram da kupim barem Astro Piggy kasicu. Edited March 4, 20178 yr by morgana
March 5, 20178 yr E imam problem sa gorenje prtilicom za suđe. Naime one korpe što su plastificirane , su počele da pucaju tj. plastika pa je ovaj metal ispod počeo da rđa. Jel neko imao iskustva sa naručivanjem novih? ....shit has hit the fan...
March 5, 20178 yr E imam problem sa gorenje prtilicom za suđe. Naime one korpe što su plastificirane , su počele da pucaju tj. plastika pa je ovaj metal ispod počeo da rđa. Jel neko imao iskustva sa naručivanjem novih? ....shit has hit the fan... naruchi kod ovih: http://gsd.rs/ imaju super uslugu