Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

mislim da je slarafija digla cene proslih godina. otudo ovo keltovo da je brutalno skupo.

pena i zica su razlicito spavanje. meni je pena vruca i mekana. spavam na slarafijinoj tvrdoj zici vise od 10 godina i u zivotu nisam imala bolji dusek. 

Posted

Ми га упутство окрећемо свака три месеца. Био је тврд кад смо га узели, и даље је. Од мене препорука.

Zar nije na 6 meseci?
Posted

Zar nije na 6 meseci?

Јесте кад заборавим да га окренем ;)

Шалу на страну, чини ми се да су ми тако рекли, а успут је и велика разлика у тежини између мене и супруге.

Posted

andrijshevic, zica, bio 300 evara pre 10 godina. josh besprekorno dobar. okrecemo uleto i uzimu.

Posted

Simpo Admiral Plus nas služi odlično već 6 godina. Bonnell opruge i memorijska pena zajedno - idealna kombinacija. Niti mekan niti tvrd nego taman kako treba. Pored 160 kila (od kojih više od 100 je mojih) redovno izdržava i našeg klinca koji na njemu svakodnevno izvodi "5 little monkeys jumping on the bed".

Cena je bila oko 400 evra, među najskupljima u salonu, ali vredi svake pare.

U radnjama nije u redovnoj ponudi, nego samo običan Admiral kojeg ne bih preporučio. Model Plus je namenjen za izvoz pa kad nešto pretekne pojavi se u salonima.

Posted

mislim da je slarafija digla cene proslih godina. otudo ovo keltovo da je brutalno skupo.

pena i zica su razlicito spavanje. meni je pena vruca i mekana. spavam na slarafijinoj tvrdoj zici vise od 10 godina i u zivotu nisam imala bolji dusek.

+1... ali msm da u odnosu na period od pre 10-12 godina kada smo i mi pazarili za klinca i bračni "ručno" ožičeni sa nekim trakama biljnog porekla (u "kraljevskoj" ili tako nekoj) tvrdoj varijanti nisu mnogo otišli u odnosu na €, ali bez obzira, posle njih kod mene ništa drugo nema nikakve šanse.
Posted

uzeo Šlrfj, diplomat ekstra. Nadam se da će biti dobar izbor.

Posted

uzeo Šlrfj, diplomat ekstra. Nadam se da će biti dobar izbor.

Koliko para?
Posted

Pa da...To je ono kao i kod monitora za komp, svi znamo da kvalitet čuva zdravlje a kad treba isplatiti cvrc ;)

Posted

preporuka za foto radnju u centru bgd kojoj se mogu mailom poslati fotografije za stampanje?

po mogucstvu stampanje u nekoliko formata.

Hvala veliko unapred!

:)

Posted

preporuka za foto radnju u centru bgd kojoj se mogu mailom poslati fotografije za stampanje?

po mogucstvu stampanje u nekoliko formata.

Hvala veliko unapred!

:)

DM има то у понуди.

Чак су понекад имали и акције са смешним ценама фотки (али само одређеним формата, и то нпр. сјајни).

Кад ураде после коју недељу, доставе ти у најближу радњу.