February 9, 20178 yr mislim da je slarafija digla cene proslih godina. otudo ovo keltovo da je brutalno skupo. pena i zica su razlicito spavanje. meni je pena vruca i mekana. spavam na slarafijinoj tvrdoj zici vise od 10 godina i u zivotu nisam imala bolji dusek.
February 9, 20178 yr Ми га упутство окрећемо свака три месеца. Био је тврд кад смо га узели, и даље је. Од мене препорука. Zar nije na 6 meseci?
February 9, 20178 yr Zar nije na 6 meseci? Јесте кад заборавим да га окренем ;) Шалу на страну, чини ми се да су ми тако рекли, а успут је и велика разлика у тежини између мене и супруге.
February 9, 20178 yr andrijshevic, zica, bio 300 evara pre 10 godina. josh besprekorno dobar. okrecemo uleto i uzimu.
February 10, 20178 yr Simpo Admiral Plus nas služi odlično već 6 godina. Bonnell opruge i memorijska pena zajedno - idealna kombinacija. Niti mekan niti tvrd nego taman kako treba. Pored 160 kila (od kojih više od 100 je mojih) redovno izdržava i našeg klinca koji na njemu svakodnevno izvodi "5 little monkeys jumping on the bed". Cena je bila oko 400 evra, među najskupljima u salonu, ali vredi svake pare. U radnjama nije u redovnoj ponudi, nego samo običan Admiral kojeg ne bih preporučio. Model Plus je namenjen za izvoz pa kad nešto pretekne pojavi se u salonima.
February 12, 20178 yr mislim da je slarafija digla cene proslih godina. otudo ovo keltovo da je brutalno skupo. pena i zica su razlicito spavanje. meni je pena vruca i mekana. spavam na slarafijinoj tvrdoj zici vise od 10 godina i u zivotu nisam imala bolji dusek. +1... ali msm da u odnosu na period od pre 10-12 godina kada smo i mi pazarili za klinca i bračni "ručno" ožičeni sa nekim trakama biljnog porekla (u "kraljevskoj" ili tako nekoj) tvrdoj varijanti nisu mnogo otišli u odnosu na €, ali bez obzira, posle njih kod mene ništa drugo nema nikakve šanse.
February 18, 20178 yr Pa da...To je ono kao i kod monitora za komp, svi znamo da kvalitet čuva zdravlje a kad treba isplatiti cvrc ;)
February 21, 20178 yr preporuka za foto radnju u centru bgd kojoj se mogu mailom poslati fotografije za stampanje? po mogucstvu stampanje u nekoliko formata. Hvala veliko unapred! :)
February 21, 20178 yr preporuka za foto radnju u centru bgd kojoj se mogu mailom poslati fotografije za stampanje? po mogucstvu stampanje u nekoliko formata. Hvala veliko unapred! :) DM има то у понуди. Чак су понекад имали и акције са смешним ценама фотки (али само одређеним формата, и то нпр. сјајни). Кад ураде после коју недељу, доставе ти у најближу радњу.