Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Bila skoro neka priča o lego kockama? Di je najbolje da gledam? Ono ponuda/cena

Posted (edited)

kocka.rs

jeftinije nego na izvoru

vau kako je dobra The Simpsons kucica :Hail:

Edited by maheem
Posted

Gde u BG-u provereno imaju da se kupe pink i roze salvete bez reljefa? 

Posted

Mislim da je fss pitala gde ima keramičkih ljuštilica

Video danas u Home centru u Ušću

Posted

Da li neko možda ima u digitalnom formatu fotografiju dr Milana Ćurčina (1880-1960), a da je pristojnog kvaliteta, odnosno veličine?

Posted

Jel to Pancevac? Ako je taj na koga mislim onda u muzeju u tom gradu

Posted

Jeste, Pančevac je. Mislio sam da možda neko ima neku njegovu knjigu sa fotografijom na prvoj strani? Da sam u Srbiji, snašao bih se.

Posted

Izgleda da je prvi izvor za njegovu fotku arhiv Pančeva.

Zašto im ne pišeš i zamoliš ih za sken?

Posted

Ili se jednostavno obratis adv kancelariji Curcin u tom gradu. Ili arhivi lista Pancevac (ako ga nisu ugasili).

Posted

Zamoliću forumlije za dve stvari.

Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam.

A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište.

Posted (edited)

Zamoliću forumlije za dve stvari.

Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam.

A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište.

Ovo prvo imam sačuvano. Sačekaj da pronađem.

TT

Edit:

16-bit_memories_HD.jpg

Edited by Tale
Posted

Moj Mikro a ne SK? Koga autor pokušava da slaže? :)