February 7, 20169 yr kocka.rs jeftinije nego na izvoru vau kako je dobra The Simpsons kucica Edited February 7, 20169 yr by maheem
February 7, 20169 yr Mislim da je fss pitala gde ima keramičkih ljuštilica Video danas u Home centru u Ušću
February 12, 20169 yr Da li neko možda ima u digitalnom formatu fotografiju dr Milana Ćurčina (1880-1960), a da je pristojnog kvaliteta, odnosno veličine?
February 12, 20169 yr Jeste, Pančevac je. Mislio sam da možda neko ima neku njegovu knjigu sa fotografijom na prvoj strani? Da sam u Srbiji, snašao bih se.
February 12, 20169 yr Izgleda da je prvi izvor za njegovu fotku arhiv Pančeva. Zašto im ne pišeš i zamoliš ih za sken?
February 12, 20169 yr Ili se jednostavno obratis adv kancelariji Curcin u tom gradu. Ili arhivi lista Pancevac (ako ga nisu ugasili).
February 15, 20169 yr Zamoliću forumlije za dve stvari. Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam. A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište.
February 15, 20169 yr Zamoliću forumlije za dve stvari. Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam. A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište. Ovo prvo imam sačuvano. Sačekaj da pronađem. TT Edit: Edited February 15, 20169 yr by Tale