Duci Simonovic Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Bila skoro neka priča o lego kockama? Di je najbolje da gledam? Ono ponuda/cena
maheem Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) kocka.rs jeftinije nego na izvoru vau kako je dobra The Simpsons kucica Edited February 7, 2016 by maheem
Ankaa Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Gde u BG-u provereno imaju da se kupe pink i roze salvete bez reljefa?
renne Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Mislim da je fss pitala gde ima keramičkih ljuštilica Video danas u Home centru u Ušću
Dr Arslanagić Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Da li neko možda ima u digitalnom formatu fotografiju dr Milana Ćurčina (1880-1960), a da je pristojnog kvaliteta, odnosno veličine?
kapetanm Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Jel to Pancevac? Ako je taj na koga mislim onda u muzeju u tom gradu
Dr Arslanagić Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Jeste, Pančevac je. Mislio sam da možda neko ima neku njegovu knjigu sa fotografijom na prvoj strani? Da sam u Srbiji, snašao bih se.
Аврам Гојић Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Izgleda da je prvi izvor za njegovu fotku arhiv Pančeva. Zašto im ne pišeš i zamoliš ih za sken?
kapetanm Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ili se jednostavno obratis adv kancelariji Curcin u tom gradu. Ili arhivi lista Pancevac (ako ga nisu ugasili).
Аврам Гојић Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Zamoliću forumlije za dve stvari. Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam. A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište.
Tale Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) Zamoliću forumlije za dve stvari. Prva je jedan sentimentalni koncept rad: fotografija (ili realistična ilustracija?) sobe mladog tinejdžera, gejmera iz osamdesetih godina. Napolju je zima, a unutra se vide razne gejmerske stvari: Amiga (valjda), original igre u kutijama, merch posvećen tadašnjim popkulturnim ikonama, poruka majke "ne igraj više od dva sata" ili tako nešto. Rad je iz Hrvatske ako se dobro sećam. A druga je animirani gif u kome se nekakva godzila prikazuje deci u tv studiju ili diskoteci, i potom jedan dečak plače od sreće dok gleda to čudovište. Ovo prvo imam sačuvano. Sačekaj da pronađem. TT Edit: Edited February 15, 2016 by Tale
bigvlada Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Moj Mikro a ne SK? Koga autor pokušava da slaže? :)
Recommended Posts