Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

a znas li sta je bio krajem devedesetih?

Posted

e to ne znam. nije mi tako mlada knjižurina o beogradu koju imam :D

Posted

Hvala i na ovom tragu :)

Posted

a znas li sta je bio krajem devedesetih?

SUBNOR

Posted

e Vaso, ima jako lepa knjiga, zove se Onaj stari Beograd, pisao je Milan Đoković, koji je pre rata radio kao novinar i književni kritičar Pravde, tu ima mnogo o tome kako je taj posao izgledao, o braći Sokićima i o toj zgradi.

Posted

SUBNOR

Zar SUBNOR i sva ona udruzenja, klubovi prvoboraca, lickih i ostalih, penzionisanih oficira, itd, itd, nisu bili u onoj zgradi u kojoj je bio i bioskop Partizan?

Ili je to ta zgrada, mada meni ne izgleda.

Posted (edited)

Da, SUBNOR je i dalje na Savskom trgu 9 

Edited by Аврам Гојић
Posted

E pomogao si mi, da, štamparija je bila u pitanju, pala je u stečaj i otkupio ju je 1990. Raja Rodić, tada gazda "ABC produkta". Nova firma ponela je ime "ABC Glas". Štampali su i Šešeljeve knjige.

Uh kakav pedigre zgrade, knjiga da se napiše o njoj. 

Док је био АБЦ продукт испред се налазила она камион дизалица што сам ти је поменуо пре неки дан.

Што се тиче назива АБЦ Глас, да ли је он настао пошто се одвојила екипа из Блица и направила ”Глас јавности”?

Posted

Што се тиче назива АБЦ Глас, да ли је он настао пошто се одвојила екипа из Блица и направила ”Глас јавности”?

Ne, on je nastao jos 1990. Raja Rodic je tada povezao dve firme, svoj ABC Produkt i stampariju "Glas".

• 2 weeks later...
Posted

Gde mogu da nađem Felix kečap? Vidim da je bio u Idei, ali ne znam ima li ga još

Inače, zanima me ovaj bez dodatog šećera:

jpeg

Posted

zna li neko gde bih mogla da kupim mapu sveta, ali veliku, da ide preko zida, poput onih foto tapeta što su ljudi ranije lepili?