katamaran Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Knjizare najpre. Eventualno kupujemprodajem, kupindo i slicni sajtovi edit: da biras na kp Edited September 11, 2015 by katamaran
ducca Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Gde ima da se kupi pikado? Elektronski/obicni/nov/polovni svejedno. Samo da nije bas ona dzambo varijanta za kafanu. Ja sam vidjao i u Sport Vision-u, dosta ih je bilo okacenih... Edited September 11, 2015 by ducca
*edited by mod Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ja sam vidjao i u Sport Vision-u, dosta ih je bilo okacenih... @Katamaran i Ducca, Hvala. Trebao mi nov za poklon, na kraju ga ulovio u merkatoru.
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 gde ima da se kupi zvonce za vrata, al da mogu prvo da ga čujem pre kupovine? -_- trebalo bi ovako da izgleda
mire Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 ovo ti ide u tablu sa osiguračima, kaže sitno zvrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D inače, to na slici je 8 volti, koji će ti kad imaš na 220
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 ovo ti ide u tablu sa osiguračima, kaže sitno zvrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Dmićo™ gde da nađem i da ne kaže zvrrrrrrr, nego diiiiiiinggggg<_<
mire Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 u bilo kojoj elektro radnji, ali bukvalno samo tražiš ding dong zvono na 220 na mesto automatskog osigurača imaš automatske, ne? ;)
MayDay Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ako imam jedan stari plakar, s početka prošlog veka, sa ne puno rezbarenja, ali sa poremećenim drvetom (npr, velika fijoka skroz dole ne može da se otvori jer je se drvo malo nadulo valjda) je l to treba dati stolaru ili nekome konradi restauraciju?
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 imaš dorćolca, kod dorijan greja na uglu str. bana i kralja petra, radi čovek restauraciju. možeš da se raspitaš, na tabli mu piše restauracija stilskog nameštaja, aj ja tu nisam nikada video ništa stilsko. :)
Moća Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Razbio sam stakleni tanjir za mikrotalasnu, jel to moze negde da se kupi odvojeno?
Sestre Bronte Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 dobio si valjda neki servis skoro, uzmi neki tanjir i to ti je to
ToniAdams Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Razbio sam stakleni tanjir za mikrotalasnu, jel to moze negde da se kupi odvojeno? nije zvaka za seljaka
Recommended Posts