April 16, 201510 yr Pa imas kod sajdzija...i da ti ih zamene odma... stvarno :o pa to je kul i lako, sutra cu odma da vidim. tenks :D
April 16, 201510 yr Koliko vidim, svake poslednje nedelje u mesecu je berza modela vozova u "Kuglašu" u Đušinoj, a vozoljubiteljski forum ima i obimnu sekciju o modelarstvu: http://www.railserbia.net/forum/viewforum.php?f=5 Ne bavim se modelima, ali pratim taj forum :) Hvala. Ne bavim se ni ja al bi kupio za klince da malo vozikaju, svidjaju im se neki bezvezni plastikaneri sto imaju trenutno.
April 16, 201510 yr Lonsdale више не прави харингтонке. Од приступачних merc, иначе Baracuta без двојбе. Edited April 16, 201510 yr by Dr Arslanagić
April 16, 201510 yr Gde moze da se kupi ulje kanabisa? Jedna bliska rodjaka ima (valjda) tumor butne kosti i keva mi je rekla, nakon price sa njom, da to pomaze u lecenju ili tako nesto. Pretpostavljam da je ilegalno pa moze na PM, ako neko zna. Ako mislite da samo hocu licno da se ustondiram, moram da kazem u svoju odbranu da nikad nisam probao ni obican dzoint, niti cu. Pitanje je krajnje ozbiljno.
April 16, 201510 yr Lonsdale? Ne. Mislio sam da je tip vise pitao za model jakne, a ne striktno marku