ajgor Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 a jel nema vise da se pazari oldskul lakovic? u stvari, pitanje jel ikad bilo na cedeu :( Ako te ne mrzi da prelistaš katalog PGP RTS, vidim da ima i ye olde Lakovića, cenim da i Nevena na DVD-u još ima. Jedan od bisera RTS-a je i knjiga intervjua rahmetli Dragana Babića "Ti, možda, misliš drugačije".
Hamlet Strašni Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 a jel nema vise da se pazari oldskul lakovic? u stvari, pitanje jel ikad bilo na cedeu :( Meni to patronažna sestra dala na flešu. Ćerka sada mrzi to najstrašnije.
yolo Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 ima svi ti old skul lakovici i ostalo, fale samo vlada i gile u prodaji sve ostalo cega se secam ima
kgmr Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 E da. I pri tome je super fenomenalan, ja ga obozavam.
maheem Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 +1 po meni najbolji novi crtać za decu. a i za matorce. u kući nas zovu Maša i Miška :Dbtw starija je danas po povratku iz škole kupila mlađoj album sa sličicama Maša i Medved
ToniAdams Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 odlican je masa i medved. nisam znao da imaju slajbe.
maheem Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 slajbe su bzvz, nema priče u albumu već samo likovi.
yolo Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 (edited) jel ima masa i medved na kiosku? ili u samiski (i kojoj)? jbte otkako imam kumcice (lazne) osecam se skoro pa kao roditelj. gde to da kupim da je u radijusu 500m od kalenica? jel isto kosta 99 din? e da i kakva je sinhronizacija? deca su bilingualna i sada pokusavaju da ukace srpski malo bolje pa je bitno da je srpski dobar Edited November 19, 2014 by yolo
Tihajeza Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 tetinče puni 7 godina i traži za rođendan dvogled. zašto ne znam, to mu je nešto sad zanimljivo. e sad, nije on ornitolog, verovatno će da ga nosi napolje, na adu i da pogleda kroz njega par puta, pa me zanima gde ima da se kupi neki dečiji dvogled, da uveličava (tj.približava), a da nije baš potpuna igračka od kineza?
Прслин Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Најбоље ти је да подражиш код ловаца, има за хиљаду и нешто динара врло коректних не-Кинеза. http://www.lovackaoprema.co.rs/dvogledi Мислим да сам виђао двогледе и у тржним центрима на оним штандовима где се продају катане и сличне глупости
ToniAdams Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 ok, moras naglasiti. to mi je ipak 1 od 3 uepn of cojs u zombi apokalipsi
Прслин Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Буздован је далеко бољи избор: традиционално је српско оружје што је увек плус, нема шансе да се заглави у костима, а обезбедило би ти надимак. Мислим, ко би те звао "Tони катана"? Било би "Е, оћемо да извлачимо оног дебелог са оним јапанским мач... Јебига, закаснисмо". Овако само неко дрекне "Помагајте Тонију Буздовану!" и до'ватио си се зелене гране.
Recommended Posts