belch Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 eto šta je ppp, prvi impuls mi ovde da pitam, drugi da guglam :) hvala svima
hoffnung Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 cekaj, jel ovo zezas, ili je stvarno? u svakom slucaju neka hitno zove nekoga! neka zove infostan, oni ce valjda da mu kazu sta dalje da radi. verujem da si greskom ovde pitao to pitanje, sada cu da te cimnem na pm.
Hamlet Strašni Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ma ja sam prebacio nisam shvatio da će da ulete između postovi
Utvara Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) cekaj, jel ovo zezas, ili je stvarno? u svakom slucaju neka hitno zove nekoga! neka zove infostan, oni ce valjda da mu kazu sta dalje da radi. verujem da si greskom ovde pitao to pitanje, sada cu da te cimnem na pm. Pa kako ne bi bilo stvarno? "Stvarno" mu crkavaju sitni uređaji po kući, 4 stvari su mu crkle u roku od možda 5 meseci, a nešto nisam uveren da je to baš zbog dotrajalosti. Edited October 7, 2014 by Utvara
placenik Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 El zna neko gde ima solidan obucar na NBG, na potezu Kinezi-Blok 45?
aram Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ma ja sam prebacio nisam shvatio da će da ulete između postovi Gde si prebacio i kako je resio? +1
Utvara Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 El zna neko gde ima solidan obucar na NBG, na potezu Kinezi-Blok 45? Modni Obućar Ćira, radnja za koju je vreme stalo 70neke. Radi žena sa sinovima i mužem valjda, porodični neki biznis. Na kraju bloka 70, gleda na 70A, nisam siguran koji je broj zgrade, 37, 35, tako nešto. Blizu je autobuska stanica.
morgana Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 u jurija gagarina 122 je solidan obucar, ali to je blok 62
kud u maglu Simoviću Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Modni Obućar Ćira, radnja za koju je vreme stalo 70neke. Radi žena sa sinovima i mužem valjda, porodični neki biznis. Na kraju bloka 70, gleda na 70A, nisam siguran koji je broj zgrade, 37, 35, tako nešto. Blizu je autobuska stanica. +1
Hamlet Strašni Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 +1 Pa ovde sam prebacio. Na ovaj topik sa pitaš me pitam te
Recommended Posts