Sestre Bronte Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Celicna vuna? U Uradi samom nemaju uglavnom ima po farbarama, nađi neku koja ti je blizu, pa pozovi prvo zbog onog uglavnom
Аврам Гојић Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Fotkao bih nešto sa Pančevačkog mosta. Da li je moguće ići peške po mostu ili će doći čike u belom da me vode u ludnicu?
belch Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 moguće je i biciklom -_- ima trotoar, razrovaren, al trotoar
kgmr Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 vasilije, ako može bajsom i peške kroz terazijski tunel, mislim da je ovo sa mosta ništa. ja imam jednu stolicu od pruća, polufotelju, ne znam kako bih je opisala, koja je u posedu naše dinastije decenijama, prvo je bila na letnjikovcu, onda u gradskoj rezidenciji i na kraju je završila u zimskom dvorcu. i sami razumete zašto sam vezana za nju, ponekad nije sve u novcu. elem, odvalilo se sedište i sad pokušavam da nađem na netu neku radnju u kojoj se popravlja i izrađuje sve od pruća, ali toga više nema. ja se tačno sećam da je ova lepotica kupljena u radnj u vojvode stepe, s leve strane od autokomande, kad smo tamo živeli. ima li neko neki savet?
le petit nicolas Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 kad podjes od cvetka niz gospodara vučića, odmah pre raskrsnice sa vojislava ilića, s leve strane, pre pumpe na ćošku, ima korparska radnja. kuća s dvorištem. u izlogu, na živoj ogradi vise artikli. poz
maheem Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 ima neki Mile iz Jagodine. vredno cimanja do Jagodine? mada možda može da je pokupi u bgu...
maheem Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) doveka ponizna, hvala kako naci mileta? :) Mileta možeš naći u pm-u :) zovi redom sve proizvođače pletenog nameštaja, valjda će se naći neki ko će ti to popraviti. Edited August 20, 2014 by maheem
Аврам Гојић Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 kad podjes od cvetka niz gospodara vučića, odmah pre raskrsnice sa vojislava ilića, s leve strane, pre pumpe na ćošku, ima korparska radnja. kuća s dvorištem. u izlogu, na živoj ogradi vise artikli. poz +1 tamo radi mnogo fin svet, ja sam uveren da će ti pomoći
halloween Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) vasilije, ako može bajsom i peške kroz terazijski tunel, mislim da je ovo sa mosta ništa. ja imam jednu stolicu od pruća, polufotelju, ne znam kako bih je opisala, koja je u posedu naše dinastije decenijama, prvo je bila na letnjikovcu, onda u gradskoj rezidenciji i na kraju je završila u zimskom dvorcu. i sami razumete zašto sam vezana za nju, ponekad nije sve u novcu. elem, odvalilo se sedište i sad pokušavam da nađem na netu neku radnju u kojoj se popravlja i izrađuje sve od pruća, ali toga više nema. ja se tačno sećam da je ova lepotica kupljena u radnj u vojvode stepe, s leve strane od autokomande, kad smo tamo živeli. ima li neko neki savet? Pa ta radnja ima i dalje, samo je sa desne (parne) strane kad se ide uz Vojvode Stepe. Jedino što imaju neuobičajeno radno vreme, sa pauzom, a završavaju oko 18 h. (011) 247 4340 http://www.nadji.info/rs/levac-korpar-vojvode-stepe-beograd/ve46057/ Edited August 20, 2014 by halloween
Recommended Posts