Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Naravno da ima, naročito ako baterija ne može da se menja, pa i ne postoji rezervna :) btw ja imam verziju koja puti tri puta

Posted (edited)
baterija ne može da se menja, pa i ne postoji rezervna
Nisam znao da i toga ima :)Baterije zive relativno kratko i kapacitet im se stalno smanjuje pa zbog toga nikad ne bih uzeo takav uredjaj.Kod ovog sto puni do jednog punjenja jedina prednost je sto mozes da je punis paralelno sa telefonom dok bi sa rezervnom morao jednu po jednu.Bas me zanima postoje li za mobilne extended baterije kao za lapove.edit: ima :)http://www.ebay.com/itm/J31-Extended-Battery-Cover-For-Nokia-5800-BL-5J-2800mAh-/400645384648?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5d485369c8Moj koristi istu ovu bateriju koja je originalno 1320mah Edited by katamaran
Posted

beli flomaster tkz. acetonac™ jel postoji negde ili je to moja uobrazilja?

Posted

Ако зна неко некога да издаје-изнајмљује агрегат.Треба ми буквално на пар сати на заварим нешто на сплаву.

Posted

Gde mogu u Beogradu pronaći one jake, kvalitetne pertle za gojzerice? Pošto ove moje imaju dosta jake nitne/alke kroz koje se pertle provlače, pa se obične pertle vrlo brzo "rascvetaju" na mestima gde se usecaju u otvor.

Posted
uljani beli flomaster, knjizara u eurocentru kod doma omladine.je l ima neko da popravlja penkala u beogradu?
Posted (edited)

zeleo sam da budem od pomoci, al neam poima :(jab probo da priupitam neke od ozbiljnijih casovnicara...

Edited by aram
Posted
Marka je Unipaint cena bila pre 2 nedelje 230 dinara, ja sam kupila u jednoj maleckoj knjižarici u Sarajevskoj, ima ih i u onoj knjižari na Topličinom vencu gde se prodaju udžbenici. A kako je i Cmrlj dala odgovor biraj lokaciju . Meni odlično poslužio da na crnoj tastaturi iscrtam veeelika slova za slabovide :D
Posted

prošo voz. trebao mi je u sredu.:(

• 2 weeks later...
Posted

deblji papir ili karton formata vizit-karte, zapravo mi treba za flash cards

Posted (edited)

u platou bi trebalo da bude, tamo na kraju knezau stvari lupam, tamo su ogromni formatisori, zanemari

Edited by funk soul sister
Posted

pitanje ne pripada nigde a ovo je topik opste preksejel zna neko (pozejlno imao/la iskustvo) antikvarnicu u srbiji koja je pouzdana u proceni/otkupu, da ne zezne?