renne Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Naravno da ima, naročito ako baterija ne može da se menja, pa i ne postoji rezervna :) btw ja imam verziju koja puti tri puta
katamaran Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) baterija ne može da se menja, pa i ne postoji rezervnaNisam znao da i toga ima :)Baterije zive relativno kratko i kapacitet im se stalno smanjuje pa zbog toga nikad ne bih uzeo takav uredjaj.Kod ovog sto puni do jednog punjenja jedina prednost je sto mozes da je punis paralelno sa telefonom dok bi sa rezervnom morao jednu po jednu.Bas me zanima postoje li za mobilne extended baterije kao za lapove.edit: ima :)http://www.ebay.com/itm/J31-Extended-Battery-Cover-For-Nokia-5800-BL-5J-2800mAh-/400645384648?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5d485369c8Moj koristi istu ovu bateriju koja je originalno 1320mah Edited January 17, 2014 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 beli flomaster tkz. acetonac™ jel postoji negde ili je to moja uobrazilja?
Блок_64 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ако зна неко некога да издаје-изнајмљује агрегат.Треба ми буквално на пар сати на заварим нешто на сплаву.
Šumejker-Levi 9 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Gde mogu u Beogradu pronaći one jake, kvalitetne pertle za gojzerice? Pošto ove moje imaju dosta jake nitne/alke kroz koje se pertle provlače, pa se obične pertle vrlo brzo "rascvetaju" na mestima gde se usecaju u otvor.
cmrlj Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 beli flomaster tkz. acetonac™ jel postoji negde ili je to moja uobrazilja?uljani beli flomaster, knjizara u eurocentru kod doma omladine.je l ima neko da popravlja penkala u beogradu?
aram Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) zeleo sam da budem od pomoci, al neam poima :(jab probo da priupitam neke od ozbiljnijih casovnicara... Edited January 24, 2014 by aram
ljuttko Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 beli flomaster tkz. acetonac™ jel postoji negde ili je to moja uobrazilja?Marka je Unipaint cena bila pre 2 nedelje 230 dinara, ja sam kupila u jednoj maleckoj knjižarici u Sarajevskoj, ima ih i u onoj knjižari na Topličinom vencu gde se prodaju udžbenici. A kako je i Cmrlj dala odgovor biraj lokaciju . Meni odlično poslužio da na crnoj tastaturi iscrtam veeelika slova za slabovide :D
kud u maglu Simoviću Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 prošo voz. trebao mi je u sredu.:(
Kelt Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 deblji papir ili karton formata vizit-karte, zapravo mi treba za flash cards
belch Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) u platou bi trebalo da bude, tamo na kraju knezau stvari lupam, tamo su ogromni formatisori, zanemari Edited February 6, 2014 by funk soul sister
InvisibleLight Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 pitanje ne pripada nigde a ovo je topik opste preksejel zna neko (pozejlno imao/la iskustvo) antikvarnicu u srbiji koja je pouzdana u proceni/otkupu, da ne zezne?
Recommended Posts