December 19, 201311 yr mire, ako si ozbiljan, dobrodošao si, baci pmpusti ti meni neku, ne mogu da otvorim pm sa fona
December 19, 201311 yr imas ovdeŠpanskih Boraca 30aima i drugih, guglaj relax foteljaE bravo, to je to.
December 20, 201311 yr Ima li neko preporuku za firmu koja po Beogradu dostavlja butan-gas u bocama na kućnu adresu? Naravno, može na PM, ako se ovakva molba smatra pozivom na reklamu. Edited December 20, 201311 yr by ajgor
December 21, 201311 yr da nema neko note za mokranjčeve rukoveti? http://www.scribd.com/doc/139127893/S-Mokranjac-III-Rukovet-Note
December 22, 201311 yr Da li neko zna za radnju koja uvozi grčke proizvode i ima pristup maslinama tokom cele godine? Može da bude i štand na pijaci, ne marim. Poslednjih par nedelja me SuperVero nervira kurcoboljom prema biznisu, moram da tražim alternativu.
December 25, 201311 yr Ima jos neka dobra radnja sa koferima u Bg osim Stylosa?Neka preporuka za radnje sa dobrim muskim salovima? Kupujem za gospodina oca, tako da ne bih bas Zaru, H&M, vec nesto malo ozbiljnije.
December 25, 201311 yr Ima jos neka dobra radnja sa koferima u Bg osim Stylosa?ima nekoliko carpisa. ne znam da li je kvalitetno ali je sigurno skupo :DNeka preporuka za radnje sa dobrim muskim salovima? Kupujem za gospodina oca, tako da ne bih bas Zaru, H&M, vec nesto malo ozbiljnije.preporučujem unicefov e-shop. to su najozbiljnije pleli rukama crnci i indijanci.
December 25, 201311 yr gde ima da se kupi i kako se zove ona sprava sto skida gromuljice s dzempera? Edited December 25, 201311 yr by orderka
December 25, 201311 yr tebi treba Univerzalni Čupko!ahahha oću da mi novi nick bude Univerzalni Čupko Edited December 25, 201311 yr by Marko M. Dabovic
December 26, 201311 yr tebi treba Univerzalni Čupko!ahahha oću da mi novi nick bude Univerzalni ČupkoПрепознаћемо те по слици
December 29, 201311 yr Gde da nađem vunene čarape? Za devojke?To je više fora, pa ne mora imati izolaciju kao Sirogojno artikli, a sa druge strane kul bi bilo da ne budu baš od one tvrde vune.Ima li toga po onim suvenirskim radnjama?Hvala