Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Ja vidjao u Delfi knjizari u SKCu klip lampice.

• Replies 8.3k
  • Views 830.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Pa da, mnogo logicnije nego da prvo trazim na amazonu :isuse: Hvala!

"Seme" je odavno zatvorilo sve svoje radnje, ali vredi obići one preostale poljoprivredne apoteke po gradu, na primer u Kameničkoj su dve. Nažalost, zatvorena je i "Kalia" u Gavrila Principa, no moguće je da garden centri takođe drže kalemarski alat.
Дај слику тог ножа ако те не мрзи.
gde u BG ima da se kupe kalemarski nozevi?
Probaj u "Dermi" u Kralja Petra, onda sidji do Smokvice na mali sendvitchInace i u "Merkuru" imaju dosta ajtema za baste i bastovanstvo

Edited by CowBoy

na MOL pumpama ima trenutno neka akcija u saradnji sa Fiskars i Gerber proizvodima, imaju noževe raznorazne, a imaju i kalemarske makaze dve različite vrste. akcija se sastoji u sakupljanju nekih nalepnica uz koje imaš popust od 55%ukoliko si zainteresovan javi se na pm

Edited by kud u maglu Simovicu

ovde

Hitno mi treba neka (skenirana ili u PDF formatu) skripta ili bilo šta slično sa lekcijama iz matematike za II godinu srednje (kvadratne, bikvadratne jednačine i ostalo).Ovo je nešto što bi se koristilo u školi za dizajn da profesorka nije odlučila da nam uštedi novce i tako rekla deci da im knjiga ne treba.Može na PM.

• 3 weeks later...

jel ima neko ideju kako dobiti dozvolu za obilazak Slobinog groba ? gde pitati, kako stupiti u kontakt sa clanovima porodice ?

SPS ima neku komisiju koja odobrava pristup arhivskoj građi SKS, možda su oni zaduženi i za to. zovi pa pitaj.

hvala Arbeit !

pojavi se u po, potrudi se da deluješ kao ucveljeni simpatizer, par lepih reči o pokojniku i voila

i da se predstavi kao potomak drevnih arhivatora

Šta beše rekosmo gde ima iznajmljivanje prostora za skladištenje? Prođoh Levač, Šumadiju i pola domaćeg Interneta, al ne nađoh ništa pozitivno...

kud ćeš u šumadiju, traži po surčinu i sl. evo npr ovde

IMAG0490-300x168.jpgKako se zovu posude [kao ova na slici, gore desno] iz kojih se sluzi topla hrana, i gde u Beogradu mogu da se kupe?