December 13, 201311 yr samo dve reči ima gore, nema teorije da to piše :( Edited December 13, 201311 yr by Marko M. Dabovic
December 13, 201311 yr kvalitetnije novogodišnje osvetljenje?skoro svu rasvetu koju ovde mozes da nadjes prave na istom mestu. ispostava im je u b70. gledaj onu skuplju i obrati paznju na zavrsnu obradu kod utikaca i onih sklopki gde se menjaju funkcije osvetljenju. meni je hit svetleci ded mraz i one yveyde(bele). pametno je rasporedi i bice kao na coca-cola reklami.ima i u kiki, ali bih se zakleo da je zemlja proizvodnje ista, a cena je veca.
December 13, 201311 yr sve svetleće zajebancije se proizvode u kini, ali svemaglenko rekao najizvornije mesto u bg, i to je to Edited December 13, 201311 yr by mire
December 17, 201311 yr Može li neko meni neukom da kaže gde se nalazi ovaj spomenik i koga predstavlja?
December 17, 201311 yr Možda je promašena tema, ali nekako mi ne ide na majstorski topik (tamo sve neki majstori lololo): elem, ima li neko nekog iskusnog električara za po kući? Zeza me nešto luster, nema struje, a ne smem sam to da diram. Moj električar je jako gotivan momak koga nikad ne mogu da nahvatam, tako da...
December 18, 201311 yr e jbg, baš sad dovršavam neku struju u stanu, ali u nsmada, u subotu putujem, i to sa alatom, pa mogu da sredim taj luster, jerbo prolazim kroz bg
December 19, 201311 yr Da li u BG (ili blizini) ima negde da se kupi nesto slicno la-z-boy foteljama? Jos bolje nesto tome slicno u varijanti za stare osobe? Hvala unapred (dolazi u obzir i polovni namestaj).La-z-boyfotelja za stare osobe (recliner lift chair)
December 19, 201311 yr imas ovdeŠpanskih Boraca 30aima i drugih, guglaj relax fotelja Edited December 19, 201311 yr by aram