banecare1 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) mi kupujemo tzv HORECA opremu u kini, na engleskom je chafing dish, ne znam na srpskom.u bgd bi trazio u firmama koje opremaju hotele i restorane, probaj i sa HORECA oprema, verovatno ce ti dati neki sajt gde ima.edit: npr Edited December 6, 2013 by banecare1
Duci Simonovic Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) najbolja opcija- nadji nekog da ti dovuče to iz Madjarske gde jedan izadje 50 evrića Edited December 6, 2013 by Duci Simonovic
reg Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 mi kupujemo tzv HORECA opremu u kini, na engleskom je chafing dish, ne znam na srpskom.u bgd bi trazio u firmama koje opremaju hotele i restorane, probaj i sa HORECA oprema, verovatno ce ti dati neki sajt gde ima.edit: npr najbolja opcija- nadji nekog da ti dovuče to iz Madjarske gde jedan izadje 50 evrićaHvala momci :)
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 ima li ko ovo sokoćalo edelwasser, valja li čemu?
ljuttko Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Da li je neko video ovakvu spravicu negde - mala šlajferica sa usisivačem Koliko ovo može da košta da napišem jednom dedamrazu pismo -_-
Блок_64 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) http://www.kupujempr...filter_id=57169Имаш их на купујем продајем колико хоћеш.Све зависи какву ти желиш и за коју намену.Ако ти треба да мало сам сређујеш нешто онда купи неку брендирану али половну.Када је купиш за шмирглу се јави мени Edited December 7, 2013 by Блок_64
katamaran Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 mi kupujemo tzv HORECA opremu u kini, na engleskom je chafing dish, ne znam na srpskom.u bgd bi trazio u firmama koje opremaju hotele i restorane, probaj i sa HORECA oprema, verovatno ce ti dati neki sajt gde ima.edit: npr Prilicno sam siguran da Metro prodaje stosta Horeca.Video sam raznu ugostiteljsku opremu kod njih al za ovo ne mogu da se zakunem.
Duci Simonovic Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 metro prodaje horeca proizvode ( marka za ugostitelje), šefingeri mislim da nisu horekini, koji god da su u metrou koštaju 15-20000 što je preskupo
Behemoth Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Gde da trazim sat za sah?Sent from my HTC using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Gde da trazim sat za sah?Sent from my HTC using Tapatalkodmah posle hotela pošta, kod ž stanice
DarkAttraktor Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 jel ima neko ideju kako dobiti dozvolu za obilazak Slobinog groba ? gde pitati, kako stupiti u kontakt sa clanovima porodice ?evo i firsthand odgovora: ode se do Nemanjine 41, kucne se komsiji pored (sa desne strane), zamoli ga se lepo da dodje covek koji se brine o imanju i pusta goste u vizite et voila.
Recommended Posts