Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted (edited)

mi kupujemo tzv HORECA opremu u kini, na engleskom je chafing dish, ne znam na srpskom.u bgd bi trazio u firmama koje opremaju hotele i restorane, probaj i sa HORECA oprema, verovatno ce ti dati neki sajt gde ima.edit: npr

Edited by banecare1
Posted (edited)

najbolja opcija- nadji nekog da ti dovuče to iz Madjarske gde jedan izadje 50 evrića

Edited by Duci Simonovic
Posted
mi kupujemo tzv HORECA opremu u kini, na engleskom je chafing dish, ne znam na srpskom.u bgd bi trazio u firmama koje opremaju hotele i restorane, probaj i sa HORECA oprema, verovatno ce ti dati neki sajt gde ima.edit: npr
najbolja opcija- nadji nekog da ti dovuče to iz Madjarske gde jedan izadje 50 evrića
Hvala momci :)
Posted
EdelWasser_2.jpgima li ko ovo sokoćalo edelwasser, valja li čemu?
Posted

Da li je neko video ovakvu spravicu negde - mala šlajferica sa usisivačem :wub: Koliko ovo može da košta da napišem jednom dedamrazu pismo -_-a1aug7w8o56qt0fdlpqz.jpg

Posted (edited)
http://www.kupujempr...filter_id=57169Имаш их на купујем продајем колико хоћеш.Све зависи какву ти желиш и за коју намену.Ако ти треба да мало сам сређујеш нешто онда купи неку брендирану али половну.Када је купиш за шмирглу се јави мени :naughty: Edited by Блок_64
Posted
Prilicno sam siguran da Metro prodaje stosta Horeca.Video sam raznu ugostiteljsku opremu kod njih al za ovo ne mogu da se zakunem.
Posted

metro prodaje horeca proizvode ( marka za ugostitelje), šefingeri mislim da nisu horekini, koji god da su u metrou koštaju 15-20000 što je preskupo

Posted

Gde da trazim sat za sah?Sent from my HTC using Tapatalk

Posted
Gde da trazim sat za sah?Sent from my HTC using Tapatalk
odmah posle hotela pošta, kod ž stanice
Posted
jel ima neko ideju kako dobiti dozvolu za obilazak Slobinog groba ? gde pitati, kako stupiti u kontakt sa clanovima porodice ?
evo i firsthand odgovora: ode se do Nemanjine 41, kucne se komsiji pored (sa desne strane), zamoli ga se lepo da dodje covek koji se brine o imanju i pusta goste u vizite et voila.